A murit actrița Ilinca Tomoroveanu

A murit actrița Ilinca Tomoroveanu
A murit actrița Ilinca Tomoroveanu

Actrița Ilinca Tomoroveanu, directorul artistic al Teatrului Național București, a murit la 77 de ani, în urma unei îndelungate suferințe.

Ilinca Tomoroveanu s-a stins puțin după ora 19.00, acasă, avându-l alături, la căpătâi, pe soțul ei, actorul Traian Stănescu. Actrița de 77 de ani a pierdut lupta cu boala după mai mulți ani, ani în care nu a mai urcat pe scenă și s-a limitat la a activa ca director artistic al Teatrului Național București. Ultimul rol interpretat a fost în ”Avalanșa”, spectacol regizat de Radu Afrim, în 2010.

Citeste si: Horoscopul INDIAN al săptămânii 29 aprilie – 5mai 2019. Horoscopul karmei. Află-ţi zodia şi mesajul în CELEBRUL horoscop INDIAN!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Răzvan Ciobanu, de nerecunoscut în ziua în care a murit. Designerul avea nevoie, clar, de ajutor: "Mă simt responsabil pentru moartea lui"

Citeste si: Mihaela Popescu a recunoscut că are o relaţie cu Cosmin de la Exatlon! ”Suntem împreună! Ne-am apropiat cu adevărat!”

Absolventă a Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică București, promoția 1964, clasa profesor Costache Antoniu, asistent Ion Cojar, Ilinca Tomoroveanu a avut roluri memorabile în teatru, film și televiziune. A fost distinsă cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor (2004) și a fost numită Cavaler al Ordinului Artelor și Literelor (2012).



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mihaela Popescu a recunoscut că are o relaţie cu Cosmin de la Exatlon! ”Suntem împreună! Ne-am apropiat cu adevărat!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies