Profețiile apocaliptice ale lui Iustin Pârvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca

Profețiile apocaliptice ale lui Iustin Pârvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca
Profețiile apocaliptice ale lui Iustin Pârvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca

Iustin Pârvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca sunt printre cei mai apreciați duhovnici care au trăit vreodată în România. De numele lor sunt legate fapte miraculoase, dar și unele profeții care dau fiori.

Cei care le-au fost aproape le-au făcut publice profețiile. În toate se poate observa un punct comun și anume că lipsa de credință va deveni din ce în ce mai prezentă.

Mai mult decât atât, duhovnicii vorbesc de vremuri foarte grele și de o soartă cruntă pentru lume și țara noastră. Vom vedea în continuare care sunt profețiile lui Iustin Pârvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca.

Citeste si: „Soțul meu este mare amator de fantezii erotice. Ultima dată, mi-a cerut ceva de-a dreptul șocant și eu am acceptat, dar de atunci totul s-a schimbat”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Profeția lui Iustin Pârvu

O măicuță de la Mănăstirea Paltin din Neamț a dezvăluit că, pe patul de moarte, părintele Iustin Pârvu a făcut o profeție tulburătoare.

„Vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră. Acum, apropierea sfârşitului când va fi Dumnezeu ştie.

Faptul este că nu ne mişcăm deloc, rămânem în amorţire. Nu se face nimica, parcă suntem stăpâniţi de un duh al îndărătniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile şi nu credem.

Citeşte continuarea pe Antena3.ro.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Adrian Minune, polițistul rău în viața copiilor săi! Cum și-a educat artistul copiii? „Am fost exigent cu copiii mei. Trebuia să joc rolul polițistului rău. ”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Oana Radu vorbește despre momentul în care a renunțat la balet: „Aveam aproape 4 ani și aveam picioarele destul de groase. Trebuia să cumpăr de la adulți. Era oribil.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies