O femeie a avut parte de o moarte subită, iar medicii nu-i pot stabili corect cauza decesului

O femeie a avut parte de o moarte subită, iar medicii nu-i pot stabili corect cauza decesului
O femeie a avut parte de o moarte subită, iar medicii nu-i pot stabili corect cauza decesului

Ashley Tomlin, în vârstă de 32 de ani, a murit din cauza „sindromului inimii frânte” la câteva săptămâni după ce fiul ei de zece ani și bunicul ei și-au pierdut viața la interval de 24 de ore unul de celălalt.

A murit subit

Boala care a ucis-o pe femeie este declanșată, de obicei, de evenimente şocante, potrivit dailymail.co.uk.

Fiul femeii, Jak Fada, a murit la spital, la câteva ore după ce a spus că are dureri de piept. Moartea copilului a venit la mai puțin de 22 de ore după ce străbunicul copilului, James Tomlin, se stinsese din viață.

Citeste si: După șapte ani de relație, bărbatul i-a spus iubitei că o părăsește pentru a se căsători cu verişoara lui. Cum s-a răzbunat femeia întrece orice imaginație

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Primele declarații ale soției lui Mihai Constantinescu: “Să ne rugăm! E grav! Să ne ajute Dumnezeu!” Artistul a facut stop cardio-respirator și e internat la Terapie Intensivă

Se pare că toți cei trei membri ai familiei au suferit de aceeași condiție medicală. Rudele rămase în viață sunt testate pentru a vedea dacă sunt supuse riscului de a se îmbolnăvi. Părinții femeii spun că aceasta a murit de inimă frântă.

„Medicii cred că a suferit un atac de cord masiv, dar când am avut prima întâlnire cu medicul legist, acesta mi-a spus că și-ar dori să poată trece pe certificatul de deces, la cauză, inimă frântă', pentru ca asta a fost”, a declarat tatăl lui lui Ashley, potrivit chroniclelive.co.uk.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop iunie 2019. Cele mai ghinioniste zodii. Le merge totul pe dos: certuri, despărţiri, concedieri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies