Deea și Dinu Maxer, anunț important! Familia se mărește! ”Sunt însărcinată în 4 luni”

Deea și Dinu Maxer, anunț important! Familia se mărește! ”Sunt însărcinată în 4 luni”
Deea și Dinu Maxer, anunț important! Familia se mărește! ”Sunt însărcinată în 4 luni”

Veste mare în familia Maxer! Deea este gravidă în patru luni! Au făcut anunțul chiar la Teo Show!

Veste importantă în viața Deei și a lui Dinu Maxer! Familia lor se mărește. Deea Maxer este gravidă în patru luni. 

”Sunt însărcinată în patru luni. Mama a aflat de Paște. Ne-am dori tare mult să avem și o fetiță, dar Dinu are o altă părere. El a zis că nu prea vede el loc pentru un al doilea copil în viața noastră”, a spus Deea Maxer la Teo Show.

”Am încurcat niște calcule, de fapt despre asta e vorba. Eu luam niște anticoncepționale de la nașterea lui Andreas. Anul trecut doamna doctor mi-a spus să încetez să mai iau aceste pastile, începeau să-mi facă rău. Aveam niște dereglări hormonale, mi-a spus că nu o să mai pot să rămân însărcinată”, a mai spus ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De asemenea, Deea și Dinu Maxer au continuat să povestească despre minunea din viața lor, cel de-al doilea copil.

”Am ținut toată minunea asta secretă. Am aflat după ziua mea, în februarie, că sunt însărcinată, numai că în toată perioada asta am făcut analize, ecografii.(...) Controlul meu a avut loc altfel și toți turiștii se întrebau de ce eu...și atunci au bănuit că sunt însărcinată.

Eu înaintea lui Andreas am pierdut o sarcină, nu s-a găsit un motiv medical și i-a fost teamă doamnei doctor. Am așteptat un moment drăguț în care să anunțăm familia, și i-am reunit de Paște. Tot la voi o să aflăm în curând și ce sex va avea bebelușul”, a continuat Deea Maxer.

”Are 200 de grame, mărimea unei portocale. Se spune că la a doua sarcină, mămica recunoaște mult mai repede mișcările fătului.

Am burta mult mai mare. S-ar vedea din start dacă ar fi gemeni. Mi-a fost mult mai rău în primele luni. Am avut vreo două luni cu stări de grețuri și pofte. Mănânc lămâile ca pe mere”, a mai spus Deea Maxer.

Vezi video pe wowbiz.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Puiu Călinescu a murit în urmă cu 22 ani. Povestea tristă și neștiută a iubitului actor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies