Omul de afaceri Florian Walter a murit

Omul de afaceri Florian Walter a murit
Omul de afaceri Florian Walter a murit

Omul de afaceri Florian Walter a murit, duminică seară, în jurul orei 22.00, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a suferit un atac cerebral, joi seară, informează gsp.ro.

Omul de afaceri s-a stins din viaţă la 56 de ani. Florian Walter a fost acţionar la mai multe echipe de fotbal, precum Dinamo, Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti. Florian Walter a fost operat de doctorul Şerban Brădişteanu, iar viaţa sa depindea de aparate.

Citeste si: Ce relație există între Otniela Sandu și Iulian Pîtea? Ea e cea mai dorită ”fermieră”; el, cel mai cuceritor exatlonist

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Florian Walter, acţionar principal al companiei de salubritate Romprest, a fost implicat în mai multe dosare de corupţie, fiind înregistrate prejudicii de milioane de euro suferite de bugetul de stat. În 29 mai 2015, DIICOT Ploieşti a trimis spre judecare la Tribunalul Prahova un dosar în care au fost inculpate 18 persoane pentru constituire de grup infracţional, iar SC Compania Romprest Service, controlată de Florian Walter, a fost deferită justiţiei ca parte responsabilă.

Omul de afaceri a plecat din ţară la sfârşitul lunii aprilie 2015 cu puţin înainte ca procurorii DIICOT să înceapă urmărirea penală împotriva sa. Walter a fost găsit în Emiratele Arabe Unite în 2 iunie 2015, potrivit Adevărul.ro.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

De ce nu trebuie să combini niciodată roșii cu castraveți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies