Anamaria Prodan, ținută incendiară la un eveniment monden! Vedeta a arătat aproape tot

Anamaria Prodan, ținută incendiară la un eveniment monden! Vedeta a arătat aproape tot
Anamaria Prodan, ținută incendiară la un eveniment monden! Vedeta a arătat aproape tot

Anamria Prodan a atras toate privirile la un eveniment monden. Vedeta a purtat o ținută incendiară.

Anamaria Prodan este într-o formă fizică de invidiat și nu se sfiește să se mândrească cu silueta de adolescentă. După ce dietele au ajutat-o să scape de kilogramele în plus, soția lui Reghe optează din ce în ce mai des pentru ținute sumare.

Recent, prezentă la un eveniment monden, Anamaria Prodan a îmbrăcat o rochie complet transparentă, atrăgând toate privirile din jur. Mândră de ținuta care îi dezvăluia formele perfecte, ea a publicat mai multe fotografii din seara cu pricina.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum au reacționat fanii când au văzut ținuta purtată de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are 430 de mii de urmăritori pe pagina ei de Instagram și strânge mii de aprecieri de fiecare dată când urcă o fotografie nouă. Nici mesajele nu lipsesc și nu toată lumea este de acord cu tot ceea ce face, unele dintre imaginile cu ea provocând controverse între internauți.

Nici ținuta de la ultimul eveniment monden nu a scăpat de criticile urmăritorilor. Dacă unii au lăudat-o pentru faptul că are un trup perfect la cei 46 de ani ai săi, alții nu au fost deloc încântați de ținuta care dezvăluia aproape tot.

„Nu crezi ca ai cam exagerat?”, a întrebat-o o internaută. „Așa cred si eu🤦‍♀️ dar nah, asta e, fiecare cum îl duce capul 😏 oricum este FRUMOASA❤️”, a scris o altă fană.

„Dintr-un exemplu de femeie de afaceri o femeie puternica 👌🏼... te afișezi in ținuta asta exagerata 🤦🏼‍♀️. Arăți divin dar... nu, așa nu!”, a fost un alt comentariu apărut la una dintre fotografiile publicate de Anamaria Prodan.

„Impecabila, din cap până în picioare... Felicitări..... Cei care zic altceva sunt extrem de invidioși... Deci chiar arăți senzațional”, „O rochie indrazneata, doar o persoana curajoasa ca tine o poate purta”, i-au scris cei care au fost cuceriți de apariția ei.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce sfat le oferă Claudia Pătrășcanu, femeilor de pretutindeni, pentru a se aprecia mai mult? "Doamnelor, iubiți-vă! Faceți ce nu ați făcut pană acum și trăiți fără temeri!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies