Doctorul Ovidiu N. Peneş a vorbit despre Andreea Bălan, după ce a mărturisit că se confruntă cu noi probleme de sănătate: "Să nu aştepte şi să nu amâne sub nicio formă acest consult" EXCLUSIV

Doctorul Ovidiu N. Peneş a vorbit despre Andreea Bălan, după ce a mărturisit că se confruntă cu noi probleme de sănătate:
Doctorul Ovidiu N. Peneş a vorbit despre Andreea Bălan, după ce a mărturisit că se confruntă cu noi probleme de sănătate: "Să nu aştepte şi să nu amâne sub nicio formă acest consult" EXCLUSIV

Au trecut trei luni de cand a devenit mămică şi a fost la un pas de moarte, iar acum Andreea Bălan se confruntă cu o nouă problemă de sănătate.

”Simt furnicături la degete, la degetul mic și cel inelar de la ambele mâini. Poate fi de la un nerv, poate fi de la coloană. Eu am mai avut probleme cu coloana, de la dans. Nu-mi fac probleme, încă îmi simt degetele, o să mă duc la un control”, a spus Andreea Bălan.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 1- 8 iunie. Urmează o perioadă de purificare! Mare atenţie la boli, blesteme şi prieteni falşi- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Doctorul Ovidiu N. Peneş a vorbit despre investigaţiile medicale pe care trebuie să şi le facă cântăreaţa. Acesta o sfătuieşte să nu mai aştepte şi să se ducă urgent la un medic neurolog. 

"Trebuie sa mearga cat mai repede posibil la un consult de neurologie si, cel mai probabil, vor fi necesare investigatii suplimentare de tipul rezonantei magnetice nucleare cerebrale, adica la cap, rezonantei magnetice de coloana cervicală si toracala, dar si examene electrofiziologice.

Vor fi necesare si examene de laborator, examene de sange care sa verifice valorile glicemiei, hemoglobinei glicate si a altor parametri care pot determina astfel de manifestari. Sfatul este sa nu astepte si sa nu amane sub nicio forma acest consult", a declarat doctorul Ovidiu N. Peneş pentru Kfetele.ro.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum alegi locul potrivit pentru un eveniment corporate?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies