Ce să nu faci niciodată cu verigheta! Aduce ghinionul și divorțul e inevitabil

Ce să nu faci niciodată cu verigheta! Aduce ghinionul și divorțul e inevitabil
Ce să nu faci niciodată cu verigheta! Aduce ghinionul și divorțul e inevitabil

Foarte multe persoane cred în superstiții. Una dintre acestea face referire chiar la verighete!

Verighetele, pentru multe persoane, reprezintă un legământ special, sacru, între parteneri. Dacă ești adeptul superstițiilor și îți dorești o căsnicie ferită de infidelitate, divorț și lucruri rele, atunci iată ce nu este bine să faci cu verigheta!

Verigheta- legătura sacră între parteneri- nu mai trebuie dată jos, după ce preotul le-a sfințit la cununia religioasă. Chiar și-așa, uneori ajung reperate sau schimbate, odată cu trecere timpului, dar și acestea trebuie sfințite.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ce nu trebuie să faci cu verighetele

Există o serie de lucruri pe care nu trebuie să le faci cu verighetele pentru a nu-ți purta ghinion: nu trebuie scăpată din mână, nu trebuie aruncată și nici împrumutată. De asemenea, nu trebuie să dată altcuiva pentru că este destinată doar unui singur om.

Verigheta nu trebuie atinsă de altcineva, pentru că este încărcată cu energia ta și riști să faci schimb de ”experiențe” negative. De asemenea, verigheta nu trebuie pierdută, că astfel se poate spune că divorțul este inevitabil.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Adina, ex-Heaven, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre sarcină: "Anul trecut mi-a fost extirpat ovarul pentru că aveam tumoră, acum sunt însărcinată"! A dezvăluit numele copilului

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies