Ce sexy e Raluca Moianu la 49 de ani! A purtat o fustă scurtă şi a fost complimentată de un bărbat celebru!

Ce sexy e Raluca Moianu la 49 de ani! A purtat o fustă scurtă şi a fost complimentată de un bărbat celebru!
Ce sexy e Raluca Moianu la 49 de ani! A purtat o fustă scurtă şi a fost complimentată de un bărbat celebru!

O fotografie recentă arată ce sexy e Raluca Moianu la 49 de ani.

Nu mai e un secret ce sexy e Raluca Moianu la 49 de ani. Fosta vedetă de televiziune a participat la o emisiune unde l-a întâlnit pe Răzvan Popescu, celebrul om de radio, cu care a colaborat mai mulţi ani de zile. 

Citeste si: HOROSCOP de weekend 21-23 iunie 2019. Taurii sunt critici, Gemenii își dau seama cum este relația lor de dragoste

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22- 30 iunie. Ultima săptămână din această lună aduce schimbări majore! Atenție, la prietenii falși și la căsătoriile de ochii lumii- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce sexy e Raluca Moianu la 49 de ani: "Prima dată a fost vocea mea preferată" 

“Ea este Raluca, prima dată a fost vocea mea preferată, a devenit șefa şi colega mea de la radio, am avut onoarea să cunosc OMUL şi bucuria de a o avea în lista mea de prieteni şi nu doar pe Facebook, ci acolo unde contează cu adevărat”, a scris Popescu.

Ce sexy e Raluca Moianu la 49 de ani: "Ştii sigur că unii colegi îţi rămân prieteni pe viaţă"

S-a văzut ce sexy e Raluca Moianu la 49 de ani. Moianu, care a venit într-o fustă roşie, scurtă, i-a mulţumit fostului ei coleg: „Atunci când primeşti asemenea compliment, după atâţia ani de când nu îi mai esti şefă, ştii sigur că unii colegi îţi rămân prieteni pe viaţă...”.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

SOLSTIUȚIUL DE VARĂ, tradiții și obiceiuri. Ce trebuie să faci în această zi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies