Elena Gheorghe şi Nadia De Luca, ţinute superbe la un eveniment monden! Uite cum s-au îmbrăcat vedetele!

Elena Gheorghe şi Nadia De Luca, ţinute superbe la un eveniment monden! Uite cum s-au îmbrăcat vedetele!
Elena Gheorghe şi Nadia De Luca, ţinute superbe la un eveniment monden! Uite cum s-au îmbrăcat vedetele!

Elena Gheorghe şi Nadia De Luca, ţinute semnate Ana Radu pe covorul roşu! Uite cât de frumoase au fost!

Luna iunie a fost o gazdă călduroasă şi prietenoasă pentru o sumedenie de evenimente mondene fastuoase. Garden party-urile din parcul Herăstrău au fost "vedetele" debutului de sezon estival, persoanele publice întrecându-se în ţinute care mai de care mai spectaculoase pe covorul roşu.

Citeste si: Nadia De Luca, îndrumar pentru o siluetă de vis! Ponturi esenţiale pentru un corp frumos şi sănătos! (Partea a doua) Vezi cât de importantă este starea psihică!

Îndrăgita Elena Gheorghe, de exemplu, a optat, la o gală de premiere, pentru o ţinută colorată, vaporoasă cu pantaloni scurţi, un top şi o mantie de efect, semnată Ana Radu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nadia De Luca, apariţie de senzaţie la un eveniment monden! Uite ce accesorii superbe a purtat în păr! FOTO EXCLUSIV!

Femeia de afaceri Nadia De Luca a strălucit într-o rochie elegantă superbă, semnată tot de designerul Ana Radu. Frumoasa blondă a atras toate privirile, mai multe doamne întrebând-o de unde şi-a achiziţionat creaţia deosebită care i-a pus perfect în valoare silueta de invidiat.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Elena Gheorghe ne-a raspuns la intrebarea care ii este adresata mereu. Vezi cate kilograme are solista. Arata perfect fara diete si vizite la medicii esteticieni. FOTO EXCLUSIV!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies