HOROSCOP 29 IUNIE. Berbecii sunt visători, Gemenii sunt comozi

HOROSCOP 29 IUNIE. Berbecii sunt visători, Gemenii sunt comozi
HOROSCOP 29 IUNIE. Berbecii sunt visători, Gemenii sunt comozi

HOROSCOP 29 IUNIE. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 29 IUNIE 2019

Ultimele zile ale lunii iunie ni le petrecem sub Luna in senzualul si linistitul Taur. Ce atmosfera astrala necesara inainte de eclipsa de Soare din 2 iulie de saptamana viitoare ! 

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 1- 7 iulie. Unii pot trăda în amor sau pot fi trădați, iar alţii vor avea NOROC DIVIN pe toate planurile- previziuni pentru Kfetele.ro

HOROSCOP 29 IUNIE.  Incheiem luna iunie intr-o atmosfera romantica data de Luna este in Taur. Taurul este cunoscut pentru energia calda si asezata pe care o revarsa asupra noastra. Condus de Venus, Taurul este al doilea semn zodiacal si aici este locul unde ne intalnim fata in fata cu limitarile dar si cu iubirea pentru corpul nostru fizic. Pe durata acestor zile, este timpul sa iei contact in mod frumos si armonios cu trupul tau.

Fa-ti o manichiura, tunde-te, maseaza-ti picioarele, fa o baie cu spuma. Trece-ti mainile peste corp ca sa te reconectezi cu acele parti pe care le iubesti dar si cu cele de care nu esti foarte mandru dar care au nevoie de dragostea ta.

HOROSCOP 29 IUNIE.  Daca ai rani, onoreaza-le, pentru ca aceste cicatrici arata ca ai supravietuit unor provocari. Venus poate vedea frumosul din toata lumea.

Daca tu crezi in frumos, si altii vor crede.

HOROSCOP 29 IUNIE.  Hraneste-ti simturile, vazul, auzul, gustul, mirosul, pipaitul. In viata moderna avem tendinta sa ne inchidem in spatele unui zid fata de lumea exterioara. Luna in Taur ne incurajeaza sa fim constienti. Ce auzi acum? Ce mirosuri sunt in jurul tau? Mananca o bucata din fructul tau favorit si savureaza aroma. Bucura-te de orice iti incanta simturile.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

HOROSCOP 29 IUNIE.  BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Azi te poti simti din cale afara de visator. Starile de dispozitie iti pot fluctua. Poate fi dificil sa ii faci pe altii sa iti impartaseasca bunul umor mai ales ca treci de la el la visare una doua.

Sa incerci sa ii faci pe altii sa ti se alature in trenul tau emotional pare a fi o sarcina dificila. Poate ca pur si simplu nu sunteti aliniati unii la starile celorlalti. Incearca sa fii atent ce emotii au ei si daca poti ajuta, fa-o.

HOROSCOP 29 IUNIE.  TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Fii atent indeaproape la prietenii tai azi.

Unul din ei poate trece printr-o zi mai dificila si ar avea nevoie de putina atentie si suport in plus. Daca poti, aduna cativa amici si organizati o cina impreuna sau orice alta activitate care sa va faca sa radeti, sa intariti conexiuni si sa impartasiti lucruri bune si frumoase. Prieteniile sunt comori ce merita pretuite si hranite. 

Citește și: Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi- kanald.ro

Citește și: Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită- stirilekanald.ro

HOROSCOP 29 IUNIE.  GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Natura ta artistica se poate trezi azi in mod deosebit. Inima si mintea lucreaza bine impreuna pentru a crea ceva minunat. Foloseste-ti abilitatile pentru a face o afirmatie curajoasa pentru tine. Simte-te cat se poate de bine. Poti avea o tendinta spre comoditate. Daca a sta pe canapea este tot ce doresti sa faci, este foarte in regula. Constientizeaza ca exista multa energie potentiala disponibila pentru tine pe care o poti folosi oricand doresti si cum te simti inspirat.

Citeste continuarea pe  SFATULPARINTILOR. RO.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

4 ingrediente care nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a pielii

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Folclorul românesc, zdruncinat de hora acuzațiilor. Atacul furibund: "A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească". Ce au de împărțit Elena Merișoreanu și Claudia Ghițulescu

Top 20 de pensiuni de poveste din România, unde să te duci cu voucherele de vacanță, vara aceasta

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies