Kanal D le aduce telespectatorilor, din toamnă, cea mai electrizantă competiție a dansului! Câștigătorul va intra în posesia premiului de 100.000 de lei

Kanal D le aduce telespectatorilor, din toamnă, cea mai electrizantă competiție a dansului! Câștigătorul va intra în posesia premiului de 100.000 de lei
Kanal D le aduce telespectatorilor, din toamnă, cea mai electrizantă competiție a dansului! Câștigătorul va intra în posesia premiului de 100.000 de lei

Inscrierile la castingul pentru acest show se pot face pe pagina: casting.kanald.ro

Kanal D le pregateste telespectatorilor, pentru aceasta toamna, un show international de anvergura, „ The Dance Floor ” (titlul formatului original), o competitie de intensitate maxima, ce combina bucuria dansului cu frumusetea reusitei de a fi cel mai bun.

Formatul international poarta semnatura creatorului  „Bravo, ai stil!” (original: „My Style Rocks”), cea mai frumoasa competitie de stil, care in Romania a devenit un adevarat fenomen, obtinand cifre uriase de audienta si cucerind publicul prin unicitate.

Concurentii care vor intra in competitia dansului isi vor demonstra calitatile de artisti, intr-o gama variata de stiluri de dans, iar evolutiile lor spectaculoase vor fi insotite de cele mai tari hituri ale momentului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Jurati exigenti vor evalua performanta candidatilor pe parcursul emisiunii, insotindu-i pe concurenti in aceasta experienta extraordinara.

Castigatorul competitiei va intra in posesia premiului de 100.000 de lei.

Start Casting  pentru cea mai tare competitie de dans!

Toti cei carora le place dansul si isi doresc sa intre in competitia televizata pentru a-si demonstra talentul, se pot inscrie pe pagina oficiala de casting a emisiunii: casting.kanald.ro.

Ii asteapta  foarte multe provocari, lumina reflectoarelor, adrenalina si frumusetea unui show de televiziune total. 

Asadar, toamna se anunta una trepidanta, plina de pasiune si bucuria de a exprima prin dans o gama uriasa de emotii, sentimente. In curand, vom reveni cu mai multe detalii despre show-ul plin de ritm si energie pe care Kanal D il va oferi milioanelor de telespectatori, in aceasta toamna. 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies