Elena, marea câștigătoare Bravo, ai stil!: "Nu m-am împrietenit cu nicio concurentă" - Primele declarații după ce a luat premiul cel mare

Elena, marea câștigătoare Bravo, ai stil!:
Elena, marea câștigătoare Bravo, ai stil!: "Nu m-am împrietenit cu nicio concurentă" - Primele declarații după ce a luat premiul cel mare

Elena, marea câștigătoare Bravo, ai stil! "Nu m-am împrietenit cu nicio concurentă" - Primele declarații făcute, la Teo Show, după ce a luat premiul cel mare, de 100.000 de lei.

Elena Geamăn a câștigat sâmbătă marele premiu la Bravo, ai stil!, sezonul al cincilea! Elena a primit un cec în valoare de 100.000 de lei. Tânăra concurentă de la Bravo, ai stil! a venit astăzi la Teo Show și a făcut declarații.

Elena Geamăn, câștigătoarea Bravo, ai stil!, primele declarații

Elena Geamăn a mărturisit că nu și-a făcut prietene la Bravo, ai stil! pentru că nu acesta era scopul ei, ci acela de a câștiga emisiunea de la Kanal D.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

"Cred că m-am născut cu un simț stilistic desăvârșit, pentru mine hainele au avut întotdeauna o însemnătate aparte. Hainele sunt foarte importante pentru mine. Nu toată lumea se pricepe la asta.

Dacă nu te pricepi, există persoane la care să apelezi. Cel mai tare m-au uimit oamenii care au dat bani să mă voteze, au votat pentru îndeplinirea visului meu. Multe fete s-au schimbat de-a lungul competiției. Nu e despre bani, nu pentru bani am venit aici. Nu pot să mă întrețin ca personal shopper. Am colaborat cu diverse branduri, făceam styling, pozam", a declarat Elena Geamăn în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

De ce crede Elena că a fost desemnată câștigătoarea celui de-al cincilea sezon Bravo, ai stil!? "Oamenii vor normalitate, s-au săturat de scandaluri, eu mi-am văzut de parcursul meu în competiție. Hainele m-au adus aici. Când am intrat, eram timidă, nu aveam încrederea pe care o am acum. Prețul plătit a fost să ies din zona mea de confort, să renunț la frici, la temeri", a precizat concurenta show-ului fenomen de fashion.

"Nu m-am împrietenit cu nimeni. Nu am avut prietene, am fost colege. Am investit totul în haine: timp, bani, tot! Am investit chiar și banii pe care nu îi aveam. M-am rugat mult la Dumnezeu, m-a ajutat și am câștigat. Toate și-au dorit să câștige, numai că doar una a câștigat!", a mai declarat Elena Geamăn, marea câștigătoare de la Bravo, ai stil!

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies