Dezvăluiri șocante despre Iancu Sterp la ieșirea din casa Puterea dragostei! "Sunt logodit! Am cerut-o de soție pe plajă" EXCLUSIV

Dezvăluiri șocante despre Iancu Sterp la ieșirea din casa Puterea dragostei!
Dezvăluiri șocante despre Iancu Sterp la ieșirea din casa Puterea dragostei! "Sunt logodit! Am cerut-o de soție pe plajă" EXCLUSIV

Iancu Sterp a mărturisit că a făcut o nebunie după ce s-a întors în țară. Fostul concurent de la Puterea dragostei a cerut o tânără de soție pe plajă

Iancu Sterp surprinde total la ieșirea din casa Puterea dragostei! Tip timid, la locul lui, fără excese de niciun fel, fostul concurent din show pare a fi o altă persoană după participarea în competiția amoroasă prezentată de Andreea Mantea.

Drept dovadă, Iancu a rupt relația definitiv cu Roxana, tânără cu care a făcut o perioadă un cuplu în emisiune, iar de atunci o ține din distracție în distracție.

Mai mult, la una dintre ele a făcut, după cum a și dezvăluit, în premieră într-un live  pe facebook-ul WOWbiz.ro, și o... nebunie.

Citeste si: Dieta cu prune. Cum să slăbești spectaculos în numai 3 zile!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Plușica și Iancu Sterp, fără haine! Ipostaze fierbinți cu cei doi

Citeste si: Principala cauză a cancerului de piele! Nu faceţi această greşeală! Vă poate ucide!

Iancu Sterp s-a logodit!”M -am așezat în genunchi și am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea”

Aflat pe litoral, Iancu Sterp s-a logodit cu o tânără venită și ea la relaxare la mare.

Totul s-a întâmplat pe plajă, dimineața, după o noapte petrecută în club. "Mi-a plăcut de ea, era foarte frumoasă. Poate tocmai de aceea, am și acționat instinctiv. I-am văzut un inel pe deget și i l-am cerut. Ea nu știa ce urma să fac și mi l-a dat. Imediat, eu m-am așezat în genunchi și am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea. A zâmbit, mi-a spus Da, iar eu i-am pus din nou inelul pe deget, ca simbol al legăturii noastre.
Sincer, a fost un moment special. Din păcate, de atunci, nu ne-am mai văzut. Ea a plecat în străinătate, ținem legătura doar pe internet sau telefonic"
, a spus, amuzat, bărbatul pentru WOWbiz.ro

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies