Cea mai terifiantă practică sexuală din istorie

Cea mai terifiantă practică sexuală din istorie
Cea mai terifiantă practică sexuală din istorie

Cea mai terifiantă practică sexuală din istorie

În timpul domniei lui Carol cel Mare, călugăriţele din mănăstiri practicau prostituţia în vederea sporirii veniturilor. Culoarea roşie a fost dintotdeauna asociată prostituţiei. O lege din 1254 le obliga pe practicante să-şi vopseascã trupurile în roşu pentru a fi identificate.

În timpul domniei lui Ludovic al XVI-lea, în ajunul căsătoriei viitorul mire făcea baie în bălegar pentru a-şi asigura performanţa sexuală. Până în secolul al XVIII-lea naşterea de gemeni era asociată cu adulterul.

Se credea că doi bebeluşi înseamnă două fecundări, deci doi taţi, ceea ce atrăgea dispreţul social pentru mama gemenilor.

În Evul Mediu unele femei îşi machiau în întregime organele genitale pentru a-şi excita partenerii. În cultura japonezã se consideră că şchiopătatul uşor este un gest de mare senzualitate, de aceea fetele învaţă de mici să şchiopăteze fin.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Unele vechi tradiţii greceşti spuneau că este bine ca tinerele fete să fie deflorate de propriul tată sau unchi înaintea căsătoriei, pentru ca noaptea nunţii să nu fie dureroasă.

Romanii aveau convingerea că apa rece ucide sperma, de aceea în înalta societate sclava îi făcea duş vaginal stăpânei. Vechii mayaşi nu aveau voie să întreţină raporturi sexuale cu femeile înainte de căsătorie. Ei foloseau sclavi homosexuali pentru a-şi satisface nevoile fiziologice.

Citeste si: 10 reguli de aur pentru fetele care fac autostopul! Ce să faci și ce să nu faci dacă urci în mașina unui străin

Citeste si: DOLIU URIAȘ în România! Marea doamnă a teatrului, Florina Cercel, a murit!

Vechii japonezi obişnuiau să organizeze concursuri de erecţie, deoarece se credea că astfel se întăreşte spiritul de luptător al participanţilor.

 

Sursa



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ciorbă de conopidă cu kefir și usturoi, rețeta Dianei Bart. „Servim cu mărar și pătrunjel verde”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Folclorul românesc, zdruncinat de hora acuzațiilor. Atacul furibund: "A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească". Ce au de împărțit Elena Merișoreanu și Claudia Ghițulescu

VIDEO Motivul pentru care Diana Matei nu i-a spus tatălui ei că este însărcinată. “Cel mai rău lucru pe care tata mi l-ar fi putut spune. Mă paraliza frica.”

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies