Anda Adam a "rupt" internetul în două după ce s-a pozat într-un costum de baie neobișnuit. Bărbații i-au dat like, femeile au criticat-o!

 Anda Adam a
Anda Adam a "rupt" internetul în două după ce s-a pozat într-un costum de baie neobișnuit. Bărbații i-au dat like, femeile au criticat-o!

Anda Adam, fire sportivă, se poate lăuda cu constituție de atletă și o musculatură mai mult decât fermă.

Anda Adam, fire sportivă, se poate lăuda cu constituție de atletă și o musculatură mai mult decât fermă. Artista are toate motivele să-și unduie trupul de amazoană în ținute de vară minuscule, însă chiar și așa, uneori, acest lucru îi aduce și critici.
Așa s-a întâmplat și după ce Anda Adam s-a pozat într-un costum de baie care i-a pus în valoare formele voluptoase foarte tare, iar unii utilizatori mai pudibonzi nu au reacționat prea bine la vederea imaginii.

În timp ce unii i-au criticat costumul de baie care ar dezvălui prea mult, alții au făcut remarci asupra constituției sale fizice.

Citeste si: Anda Adam, dezvăluiri din intimitate! Fosta concurentă de la Exatlon a vorbit despre relaţia cu soţul ei 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si:  Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi fără să spună familiei. A anunțat abia apoi: "Mamă, să știi că m-am măritat"

 

 

"Pentru viitor, costumul probabil va avea șireturile slipului de 1,5m pentru a se putea prinde la urechi...", "Urât slip!"

Fanii care o urmăresc de ani buni i-au luat imediat apărarea!

Vouă cum vi se pare că arată Anda Adam? Lasă și tu un comentariu în postarea de pe Facebook cu părerea ta!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies