Astrologii au avut dreptate! E incredibil ce au spus despre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi acum opt luni! Nimeni nu a crezut!

Astrologii au avut dreptate! E incredibil ce au spus despre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi acum opt luni! Nimeni nu a crezut!
Astrologii au avut dreptate! E incredibil ce au spus despre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi acum opt luni! Nimeni nu a crezut!

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, căsătorie prezisă de astrologi! Vezi când au spus că pentru blondă bat clopotele de nuntă!

Câţiva astrologi reputaţi au făcut, în urmă cu opt luni, previziuni legate de relaţia Biancăi Drăguşanu cu omul de afaceri Alex Bodi. În timp ce cunoscuţii cuplului susţineau că nu există un viitor comun pentru vedetă şi iubitul milionar din cauza certurilor foarte dese şi violente, specialiştii în astrologie rosteau o predicţie pe care nimeni nu a luat-o în seamă. Iat-o!

" Femeile născute pe 6 martie, cum este şi cazul Biancăi, trec prin mai multe experienţe amoroase dureroase până la vârsta de 30-35 de ani.

După acest prag îşi găsesc însă adevărata dragoste, echilibrul, liniştea şi văd viaţa cu alţi ochi.

Între 35 şi 40 de ani sunt şanse mari să se căsătorească. Mariajul acesta este considerat atins de Divinitate şi ţine, ca în basme, până la adânci bătrâneţi", au spus astrologii.

Citeste si: Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au căsătorit în secret! Doamne, ce rochie sexy a purtat vedeta la cununia civilă! FOTO EXCLUSIV!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Bianca a purtat o rochie superbă la cununia civilă! Vezi ce a spus Raluca Bădulescu despre ţinuta vedetei!

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au căsătorit ieri, în mare secret. Zâmbitori, puşi pe glume şi radiind de fericire, protagoniştii noştri au coborât dintr-o maşină de lux, în faţa Oficiului Stării Civile, sector 3.

Frumoasa blondă a purtat o rochie albă, mulată, cu dantelă şi un decolteu generos şi a fost într-adevăr o apariţie care-ţi tăia respiraţie, părere pe care a împărtăşit-o şi Bodi.

Cel puţin asta reiese din privirea lui...

Şi cum ochii sunt oglinda sufletului, nu mai avem nicio îndoială că milionarul este îndrăgostit lulea de soţia lui. Dar, revenind la ţinuta fostei prezentatoare tv trebuie să vă spunem că nouă ne-a plăcut, dar nu suntem specialişti, aşa că am apelat la o doamnă celebră pentru stilul ei, dar şi pentru competenţa în materie de fashion.

Îndrăgita Raluca Bădulescu, căci despre ea este vorba, desigur, a făcut o analiză temeinică a veşmântului alb al Biancăi, iar voi, fetelor, sunteţi primele care o citiţi.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: Șoc, nunta Biancăi Dragușanu cu Victor Slav a fost regizată? Care este adevărul? Ce spune Cătălin Botezatu despre evenimentul de acum șase ani!

" Bianca are o rochie foarte frumoasă din dantelă Guipure, o dantelă preţioasă, care-mi place foarte mult. Modelul "sirenă", trei sferturi este perfect acceptabil la o cununie civilă care nu este o ocazie atât de formală.

Creaţia îi vine foarte bine, îi subliniază excelent silueta...Îmi place că şi-a coafat părul lejer, iar look-ul, per total, este exact ce trebuie", a declarat Raluca Bădulescu pentru kfetele.ro

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Bianca Drăgușanu: "Încă două fetițe!"- Ce declarații uimitoare a făcut despre Victor Slav

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies