Bogdan Mocanu, mărturisire ŞOC! Toată lumea credea că e înnebunit după Andra, dar uite de cine este îndrăgostit! Rămâi fără cuvinte! EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu, mărturisire ŞOC! Toată lumea credea că e înnebunit după Andra, dar uite de cine este îndrăgostit! Rămâi fără cuvinte! EXCLUSIV!
Bogdan Mocanu, mărturisire ŞOC! Toată lumea credea că e înnebunit după Andra, dar uite de cine este îndrăgostit! Rămâi fără cuvinte! EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu, pasiune secretă pentru o artistă din România! Vezi cine este femeia care îl fascinează!

Bogdan Mocanu, câştigătorul primului sezon al emisiunii fenomen Puterea Dragostei este, după cum am remarcat toate, un bărbat frumos. Are un zâmbet cuceritor, e bine definit, ce mai, genul de reprezentant al sexului tare pe care l-ai invita imediat în camera roşie. Nu-i aşa, fetelor?

Ei bine, protagonistul nostru mai are o calitate destul de rar întâlnită în ziua de astăzi. Tânărul este extrem de sincer şi de cele mai multe ori spune exact ceea ce gândeşte.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei spune, în sfârșit, adevarul !  De ce nu a ramas cu Bia! ”Era prea repede! Voiam să pun lucrurile la punct în viața mea cu Ana”

Trebuie să mărturisim însă că ultima lui confesiune ne-a luat prin surprindere şi ne-a lăsat cu gura căscată. Deşi formează un cuplu cu Andra şi are o slăbiciune pentru frumoasa Ana Lintaru, Bogdan ne-a spus cine este femeia de care este îndrăgostit în secret de mai bine de un an.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Bogdan Mocanu, pasiune secretă pentru o artistă din România! "Am vorbit de câteva ori pe Instagram"

" Îmi place mult Mira şi mă atrage. Este "crush-ul" meu de ceva timp. E foarte frumoasă, inteligentă şi are simţul umorului. Am apărut într-un videoclip al ei şi am vorbit de câteva ori pe instagram.

Ne-am întâlnit şi recent, la un concert al ei, dar nu am apucat să stăm de vorbă, că ea a urcat pe scenă. Da, Mira este o femeie desăvârşită pe care mi-aş dori să o cunosc mai bine", a declarat Bogdan Mocanu.

Mira s-a făcut remarcată şi la concursuri de frumuseţe

Încă de mică, Mira își însoțea mama la nunți în orașul natal şi cânta muzică populară.

La vârsta de 13 ani s-a înscris la Palatul Copiilor din Târgu Jiu, unde a studiat timp de trei ani muzică ușoară. Apoi Mira a făcut parte din trupa Anonim Band, timp in care și-a descoperit pasiunea pentru chitară.

Citeste si: Vezi cu ce se ocupă Ana de la Puterea Dragostei după ce a părăsit show-ul! Câştigă bani frumoşi din asta şi nu munceşte foarte mult! Ce părere ai? EXCLUSIV!

Mira s-a făcut remarcată și la concursurile de frumusețe. În decembrie 2011, ea a câștigat concursul Miss Crăciunița din Rovinari, reușind să le surclaseze pe celelalte concurente.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Primele imagini! Bogdan Mocanu s-a întors în România! E fabulos cine l-a așteptat la aeroport

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies