Diana Bișinicu, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a aflat că Marcel Toader a murit! ”Am avut noroc că era fetița lângă mine”

Diana Bișinicu, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a aflat că Marcel Toader a murit! ”Am avut noroc că era fetița lângă mine”
Diana Bișinicu, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a aflat că Marcel Toader a murit! ”Am avut noroc că era fetița lângă mine”

Diana Bișinicu a fost fina lui Marcel Toader și, așa cum recunoaște și ea, era extrem de legată afectiv de bărbatul care s-a sins din viață sâmbătă, în urma unui infarct, luând prin surprindere cu moartea lui întreaga lume a showbiz-ului românesc.

De altfel, așa cum recunoaște și Diana Bișinicu, urma ca zilele acestea să se vadă cu Marcel Toader, să stea de vorbă, ca de la naș la fini, cu atât mai mult cu cât au tot amânat momentul.

Citeste si: Anda Ghiță și-a luat adio de la Marcel Toader! Soacra lui Atodiresei, la Bellu: ”E chiar aiurea”

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Marcel Toader a reușit să fenteze moartea în urmă cu șapte ani. "I-a stat inima, dar a avut norocul să aibă suflu și să fie operat de urgență"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Marcel Toader, în stare de șoc! A aflat de la TV de moartea fiului său

Doar că, din păcate, Marcel Toader s-a stins din viață, fulgerător, lăsând în inima Dianei Bișinicu, extrem de apropiată de el, un gol imposibil de umplut. ”M-a sunat Costin Mărculescu și m-a întrebat ce a pățit Marcel, nașul meu. Nu știam nimic, am închios telefonul, deja tremuram.

Am sunat pe telefonul nașului meu și, aproape plângând, mă rugam să răspundă el. Riana, fetița mea era lângă mine, se uita cu ochii mari la mine și încerca să mă liniștească. Îmi tot spunea ”Mama, stai liniștită, nășicul e bine”, vedea că mi se face rău. Am sunat pe telefonul lui Marcel și, la capătul firului, a răspuns o voce pe car enu o știam. Aproape plângând, am zis: ”Sunt Diana, fina lui Marcel, vreau să vorbesc cu nășicul meu”, doar
că era... prea târziu. Mi s-a spus, mi-a spus Johnny Săndulescu: ”Îmi pare rău, Diana, nașul tău... nu mai e”. Am început să țip, să plâng”,
ne-a spus, cu lacrimi în ochi, Diana Bișinicu.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Salvarea și calmare artistei care a fost fina lui Marcel Toader a venit de la fetița ei, Riana, care, cu candoarea specifică unui copilaș, a intervenit pe lângă Diana Bișinicu. ”Am mers la toaletă și Ria a început să mă dea cu uleiuri esențiale, așa cum a văzut ea că fac eu când sunt supărată. Îmi spunea, cu vocea ei de copil, cu puritatea copilului, că o să fie bine.

”Mama, nășicul meu s-a dus în Cer, la Doamne-Doamne, el este bine acum, îi este bine, e în Rai”, spunea Ria. Eu, tremuram și plângeam și îmi venea să îmi smulg părul din cap că nu am mai apucat să îl văd”, ne-a spus Diana Bișinicu.

Diana Bișinicu, despre Marcel Toader: ”Nașul este la rang de părinte”

Diana Bișinicu susține că era extrem de legată de Marcel Toader, cu atât mai mult cu cât îi devenise naș. ”Nașul este la rang de părinte, respectul este uriaș, la noi la aromâni... Când l-am văzut în sicriu... Nu pot să îmi amintesc decât cât era de rafinat. El a avut grijă de sarcina mea, îmi făcea un piure extraordinar... Fetița mea, când era în burtică la mine, era răsfățată cu mâncărurile lui, el mă răsfăța tot timpul, a crescut cu piureul de la el", a mai declarat Diana Bișinicu.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies