Incredibil, cum vorbeşte Bogdan Mocanu despre Andreea Mantea în spatele camerelor de filmat! "Adevărul tăios" EXCLUSIV!

Incredibil, cum vorbeşte Bogdan Mocanu despre Andreea Mantea în spatele camerelor de filmat!
Incredibil, cum vorbeşte Bogdan Mocanu despre Andreea Mantea în spatele camerelor de filmat! "Adevărul tăios" EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu, părerea adevărată despre Andreea Mantea! Nu-ţi imaginai că asta crede!

Bogdan Mocanu i-a făcut Andreei Mantea o caracterizare emoţionantă după ce a interacţionat cu îndrăgita prezentatoare tv mai bine de şase luni în emisiunea matrimonială fenomen a momentului.

Tânărul este impresionat de personalitatea şi de atitudinea vedetei Kanal D şi spune că ea este într-adevăr un model de urmat pentru fetele din România.

Citeste si: Andreea Mantea, băutura care o ajută să-și mențină silueta

Mai mult decât atât, câştigătorul primului sezon al show-ului Puterea Dragostei a recunoscut şi că a avut foarte multe de învăţat de la superba brunetă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Bogdan Mocanu, părerea adevărată despre Andreea Mantea! "Se ghidează după valori care astăzi sunt rar întâlnite" 

" În primul rând, când te uiţi în dicţionar la cuvântul "femeie", ar trebui să apară poza cu Andreea Mantea. Este o femeie care şi-a stabilit cu atenţie principiile după multă experienţă de viaţă şi care nu ar fi dispusă să le încalce pentru nimic. Un echilibru perfect între impunere şi sensibilitate! Se ghidează după valori care astăzi sunt rar întâlnite şi din păcate rar apreciate în rândul generațiilor actuale.

De exemplu, în ochii ei gesturile cele mai simple pot avea uneori cea mai mare însemnătate. Interacţionând cu ea, am învăţat să fiu mult mai atent la detalii, mi-am îmbunătățit jocul sarcasmului şi al ironiei și am stabilit care gesturi să mă topească sau să mă lase rece atunci când cineva vrea să se apropie de mine", a declarat Bogdan, în exclusivitate, pentru kfetele.ro

Mai departe, tânărul a spus care este, în opinia lui, una dintre principalele virtuţi ale frumoasei prezentatoare tv.

" O femeie care nu face compromisuri şi care preferă adevărul tăios în detrimentul unei minciuni calde. Cu siguranţă un model al tuturor fetelor şi femeilor care îi urmăresc activitatea", a conchis Bogdan Mocanu.

Citeste si: Bogdan Mocanu, mărturisire ŞOC! Toată lumea credea că e înnebunit după Ana, dar uite de cine este îndrăgostit! Rămâi fără cuvinte! EXCLUSIV!



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei spune, în sfârșit, adevarul !  De ce nu a ramas cu Bia! ”Era prea repede! Voiam să pun lucrurile la punct în viața mea cu Ana”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies