Ella, atacată crunt după ce a părăsit casa Puterea Dragostei! Vezi de ce s-au întors mulţi împotriva ei şi cum le-a răspuns! EXCLUSIV!

Ella, atacată crunt după ce a părăsit casa Puterea Dragostei! Vezi de ce s-au întors mulţi împotriva ei şi cum le-a răspuns! EXCLUSIV!
Ella, atacată crunt după ce a părăsit casa Puterea Dragostei! Vezi de ce s-au întors mulţi împotriva ei şi cum le-a răspuns! EXCLUSIV!

Ella, atacată crunt după ce a părăsit casa Puterea Dragostei! Vezi de ce s-au întors mulţi împotriva ei şi cum le-a răspuns!

Frumoasa Ella a fost eliminată din casa Puterea Dragostei în gala de sâmbăta trecută, după ce şi-a rugat colegii să o voteze. Dezamăgită că nu a reuşit să-l cucerească pe Jador şi, în primul rând, să îl convingă pe artist că nu voia să fie cu el din interes, bruneta a plâns în hohote aproape o oră, apoi a reuşit să se liniştească şi a părăsit emisiunea.

Ei bine, chiar dacă nu mai este concurenta celui mai tare show matrimonial al momentului, difuzat la Kanal D, protagonista noastră are mai bine de 120.000 de urmăritori pe instagram pe care-i ţine la curent cu privire la cele mai interesante evenimente din viaţa ei.

Citeste si: Bogdan Mocanu, declarație BOMBĂ despre Jador și Ella! Motivul halucinant pentru care fostul concurent de la Puterea Dragostei îi vede împreună!

Ella, atacată crunt după ce a părăsit casa Puterea Dragostei! "Nu prea verific comentariile!"

Toată lumea care intră pe pagina Ellei constată cu surprindere că peste 90% dintre comentarii sunt pozitive sau atacuri la adresa lui Jador. Urmăritorii şi-au dat însă seama, în urmă cu puţin timp, că bruneta şterge majoritatea mesajelor negative şi pe multe dintre cele laudative despre Jador.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Fanii emisiunii Puterea Dragostei au luat imediat atitudine şi au admonestat-o pe tânără că nu acceptă toate părerile oamenilor şi elimină zeci de comentarii.

Citeste si: Jador, ultimul mesaj pentru Ella! Şi-a deschis sufletul şi a spus exact ceea ce simte! Artistul îşi cere iertare public! "Îmi cer scuze" EXCLUSIV!

" Şi voi chiar credeţi că sunt doar comentarii drăguțe cu "cea mai frumoasă" şi "jador nu te merita" la pozele astea?!Măcar nu mai şterge comentariile, să pari perfectă că

ştim cu toţii că nu eşti
", a scris o femeie.

Imediat, Ella a reacţionat." Poi numa dacă se vorbeşte urât şi neadecvat şterg. Dar nu prea verific comentariile!", a scris superba clujeancă.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Jador nu a mai rezistat şi ne-a spus adevărul! Vezi de ce nu vrea de fapt să formeze un cuplu cu Ella! Te vor emoţiona vorbele lui! EXCLUSIV!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies