Simia de la Exatlon 2, transformare incredibilă! Cum a arătat fosta ”războinică” la petrecerea dată de Larisa Vasile! N-o recunoşti!

Simia de la Exatlon 2, transformare incredibilă! Cum a arătat fosta ”războinică” la petrecerea dată de Larisa Vasile! N-o recunoşti!
Simia de la Exatlon 2, transformare incredibilă! Cum a arătat fosta ”războinică” la petrecerea dată de Larisa Vasile! N-o recunoşti!

Reuniune ”de clasă” între concurentele de la sezoanele 1 și 2 ale show-ului Exatlon.

Ana Simia Țăran s-a întors în România cu ocazia zilei de naștere a Larisei Vasile. Cele două fete au mers într-un club din București alături de mai multe prietene și s-au distrat până spre dimineață. Ana Simia este plecată de ani buni din țară și în prezent locuiește în Italia. Aceasta pare mult schimbată față de anul trecut, atunci când a participat la Exatlon. Simia este mult mai relaxată, și-a vopsit părul în șuvițe și e mult mai feminină în rochie de seară decât în costum de războinică.

Citeste si: Un fost concurent superîndrăgit de la Exatlon a divorţat în mare secret! Vezi ce spune despre fosta lui soţie şi cât de sexy e aceasta!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Larisa și Simi sunt legate de o prietenie veche.

Cele două nu au mers la Exatlon în același timp (Larisa în sezonul 1 iar Simi în sezonul 2) însă fetele se cunoșteau dinainte iar prietenia lor a rămas la fel de strânsă și după experiența din Republica Dominicană.

”Nu mi-am dorit niciodată să am o viață perfectă, ci doar să am câțiva prieteni adevărați în jurul meu, care să mă iubească exact pentru ceea ce sunt, iar tu ești unul dintre ei.

Eu, dragă Larisa îți doresc tot ce îți dorești să ți se îndeplinească... Și să știi ca tu pentru mine ești ca o soră... La mulți, mulți ani...”, i-a scris Simi pe contul de socializare Larisei. 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Bogdan Mocanu, declarație BOMBĂ despre Jador și Ella! Motivul halucinant pentru care fostul concurent de la Puterea Dragostei îi vede împreună!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies