Cele mai frumoase 5 aplice cu abajur textil

Cele mai frumoase 5 aplice cu abajur textil
Cele mai frumoase 5 aplice cu abajur textil

Cele mai frumoase 5 aplice cu abajur textil

In ziua de astazi, tot mai multe persoane sunt in cautarea unor solutii de iluminat care sa imbine tehnologia cu un design modern, dar care sa confere locuintei sentimentul de ,,acasa”. Este suficient sa ne aducem aminte de copilarie si sa ne gandim la corpurile de iluminat din perioada aceea, pentru a ne da seama care sunt preferintele majoritatii. 

Aplicele care se monteaza pe perete au fost si vor fi mereu in topul preferintelor tuturor celor ce isi doresc solutii de iluminat moderne.

Acestea imbina perfect tehnologia secolului 21 cu un design familiar, care ne trezeste amintiri placute. Abajururile acestor aplice pot fi confectionate dintr-o serie de materiale: sticla, metal, plastic, lemn si chiar material textil. Puteti alege ceea ce vi se potriveste cel mai bine din aceasta lista. Majoritatea persoanelor opteaza fie pentru sticla, fie pentru plastic. Insa, ce ar fi daca v-am recomanda aplice cu abajur textil? Probabil primul lucru care va vine in minte este legat de siguranta in utilizare.
Nu trebuie sa va faceti probleme, pentru ca nu este doar un material textil care ar putea cauza probleme. In plus, vorbim despre aplice care functioneaza cu becuri moderne, in special LED, care nu se supraincalzesc, deci riscurile sunt foarte mici. 

Probabil o sa va intrebati de unde puteti cumpara genul acesta de corpuri de iluminat. Ei bine, noi va recomandam sa consultati si magazinele online, unde aveti posibilitatea sa comandati aplice cu LED de calitate la preturi foarte bune si, in plus, veti avea garantia calitatii.

Probabil ati observat si voi ca, in magazinele clasice, oferta nu este foarte variata, nici macar daca ne referim la magazinele de profil. Un magazin online va ofera posibilitatea de a viziona toate produsele in confortul casei, de a va gandi cum ar arata o anumita aplica si de a cauta informatii suplimentare despre produsele care va intereseaza. Astfel, puteti lua o decizie fara sa fiti presati de timp si fara sa vi se distraga atentia.
Intr-un magazin clasic s-ar putea sa fiti coplesiti cand vedeti toate produsele asezate unul langa celalalt si o sa vi se para grea decizia. Daca vreti sa vedeti cateva exemple de aplice calitative cu abajur textil, va invitam sa cititi in continuare! 

1. Eglo Halva Aplica 1x40W si 1x3.5W, bej/crom este recomandata celor ce isi doresc sa pastreze un aspect elegant al locuintei si care cauta surse de iluminat cat mai discrete.

Aceasta aplica este prevazuta atat cu un bec LED, dar si cu un bec incandescent.

 

2. MW Light Megapolis Aplica 1x40W, negru/crom se va potrivi perfect in dormitor si chiar o puteti pozitiona astfel incat sa o puteti aprinde pentru a citi inainte de culcare. Ii puteti monta un bec LED cu o putere echivalenta maxima de 50W. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

3. Daca va plac corpurile de iluminat din hoteluri, atunci o sa apreciati Trio Hotel Aplica 1x40W si 1x3.2W, alb si crom. Se potriveste perfect unei locuinte cu aspect modern. 

4. Doriti sa mentineti o nota eleganta chiar si cand vine vorba despre corpuri de iluminat? Atunci ar fi bine sa alegeti Eglo Maserlo Aplica 1x60W, negru, care dispune de un comutator basculant. 

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

5.Si ultima recomandare din aceasta serie este Eglo Pasteri Aplica 1x60W, gri. Este o aplica cu un design elegant, curat, care o sa va ofere lumina de care aveti nevoie pentru a va pregati pentru somn sau pentru a citi cateva pagini din cartea preferata. 

 

Speram ca v-au placut recomandarile noastre si am vrea sa stim care este aplica voastra preferata din cele prezentate! 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies