Imagini ULUITOARE cu Diana Belbiţă! Nu o recunoşti pe "Prinţesa Războinică"! Incredibil, ce transformare URIAŞĂ! FOTO!

Imagini ULUITOARE cu Diana Belbiţă! Nu o recunoşti pe
Imagini ULUITOARE cu Diana Belbiţă! Nu o recunoşti pe "Prinţesa Războinică"! Incredibil, ce transformare URIAŞĂ! FOTO!

Diana Belbiţă, transformare uriaşă! Nu o recunoşti pe "Prinţesa Războinică"!

Diana Belbiţă de la Exatlon este, la doar 24 de ani, o luptătoare MMA foarte bine cotată. Neînfricată, ambiţioasă şi perseverentă, frumoasa olteancă şi-a câştigat mulţi fani la Exatlon.

Sportiva a obţinut o mulţime de puncte pentru echipa "Faimoşii" şi a trecut fără probleme majore şi de perioadele în care a stat, alături de colegii ei în "coteţ" şi a dormit pe scânduri.

" Are o determinare cum nu am mai văzut şi se recuperează repede după accidentări", spunea Anda Adam despre prietena ei.
Diana a fost eliminată într-un stadiu avansat al concursului şi rămâne una dintre cele mai apreciate urmaşe ale Evei care au trecut prin competiţia fenomen din Republica Dominicană.

Citeste si: Giani Kiriţă s-a afişat toată vara cu o brunetă superbă! Uite cum arată tânăra în costum de baie şi ce spune "The King" despre ea! FOTO!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Diana Belbiţă, transformare uriaşă! Când era şcolăriţă, semăna cu o păpuşică!

Diana Belbiţă a fost supranumită, pe bună dreptate, "Prinţesa Războinică", dar în copilărie "Xena" noastră mioritică semăna cu o păpuşică.

Diana avea chip angelic şi un păr des şi lung pe care mama ei i-l împletea des şi i-l prindea în două codiţe. Doamna Belbiţă are la loc de cinste pozele cu fiica ei, în copilărie, şi este nespus de mândră de realizările acumulate de moştenitoarea ei până la vârsta de 22 de ani.

Citeste si: Mariana de la Exatlon i-a dus un cadou emoţionant lui Becali, dar latifundiarul l-a refuzat! Vezi motivul incredibil! FOTO!

Şi acum, când vrea să se relaxeze, Crina Belbiţă îi împleteşte fiicei podoaba capilară. Cele două au o relaţie foarte apropiată şi, mai presus de orice, sunt prietene bune.
Mama Dianei este cea care a încurajat-o pe luptătoare să-şi urmeze visurile şi totodată este şi cea mai mare susţinătoare a ei la meciuri.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Costin Gheorghe de la Exatlon, în lacrimi! Vezi de ce s-a întors de urgenţă în România! "Recuperăm cu vârf şi îndesat timpul pierdut" Declaraţii exclusive!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies