Anna Lesko și iubitul ei s-au despărțit!

Anna Lesko și iubitul ei s-au despărțit!
Anna Lesko și iubitul ei s-au despărțit!

O nouă despărțire în showbizul românesc! Anna Lesko i-a spus ”pa-pa” iubitului ei.

Celebra artistă Anna Lesko și partenerul ei, Adrian Neniță, aka DJ Vinnie, s-au despărțit, scrie Cancan.

Cei doi au avut împreună aproape opt ani de relație, fiind una foarte discretă în showbiz-ul românesc. Dar oare care sunt motivele destrămării relației dintre cei doi artiști?

Conform sursei citate, Anna Lesko ar fi fost prinsă în preajma unui alt artist cunoscut la noi, Mike Diamondz, în timp ce se săruta în ckub, iar din acel moment relația dintre ea și DJ Vinnie s-ar fi răcit treptat.

Oare acesta să fie motivul pentru care s-au despărțit? Chiar dacă și-au spus ”pa-pa”, Anna Lesko și DJ Vinnie au decis să se înțeleagă de dragul băiețlului lor, Adam, care s-a născut în anul 2014.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Anna Lesko are un băiat

Anna Lesko şi tatăl fiului ei, Adrian Neniţă, alias DJ Vinny, au fost împreună de aproape opt ani.

Întrebată care este secretul unei relaţii de durată reuşite, artista a dezvăluit că cel mai mult simte nevoia de spaţiu.

"Trebuie să existe un mic spaţiu între doi oameni. Nu e nevoie să ne sufocăm. Spaţiul erotic. E nevoie de o distanţă pentru ca cei doi să se apropie. Cea mai bună cale de a pierde erotismul este să devenim prea buni prieteni în relaţie", a spus cântăreaţa de origine ucraineană din Republica Moldova.

Anna Lesko l-a cunoscut pe Adrian Neniţă, alias DJ Vinny, în 2010. Cei doi au băiat împreună, căruia i-au pus numele Adam.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies