İrem Helvacıoğlu, eroina serialului Lacrimi la Marea Neagra: “M-a emotionat profund suferinta personajului meu!”

İrem Helvacıoğlu, eroina serialului Lacrimi la Marea Neagra:  “M-a emotionat profund suferinta personajului meu!”
İrem Helvacıoğlu, eroina serialului Lacrimi la Marea Neagra: “M-a emotionat profund suferinta personajului meu!”

# MAREA PREMIERA luni, 2 septembrie, ora 20:00, la Kanal D

Irem Helvacioglu, actrita care interpreteaza rolul personajului principal feminin Nefes, din serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, care debuteaza luni, 2 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D, a facut eforturi serioase pentru a intra in pielea personajului sau.

Frumoasa actrita recunoaste ca, pentru a reda cat mai bine trairile si starile prin care trece personajului sau, a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a se contopi cu Nefes.

Citeste si: Serialul toamnei, „Lacrimi la Marea Neagra”, are premiera luni, 2 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

“Pentru interpretarea rolului Nefes, pentru a ma identifica perfect cu ea, am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru ca <produsul final> sa fie perfect.

Tot timpul am tinut strans legatura cu Osman Sinav, producatorul si regizorul productiei, si cu scenaristii noștri de la care primeam indicatii pretioase. Cu totii s-au straduit sa scoata din noi ce e mai bun pentru personajele noastre. M-a emotionat profund suferinta personajului meu si, judecand dupa succesul serialului vad ca am reusit sa ma identific cu Nefes”, a marturisit actrita.

Serialul, difuzat de luni până vineri

Citeste si: Imagini, în exclusivitate, din Turcia, din casa unde se filmează “Lacrimi la Marea Neagră”

Nefes (interpretata de Irem Helvacioglu), eroina serialului, este o tanara care lupta sa-si recapete libertatea dintr-o relatie plina de violenta si sa depaseasca traumele psihice provocate de aceasta. Nefes se transforma din victima, intr-o femeie puternica, hotarata sa-si schimbe soarta si, mai ales, capabila de o mare iubire care o va vindeca.

Nu ratati MAREA PREMIERA “LACRIMI LA MAREA NEAGRA”, luni, 2 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D. Serialul fenomen va fi difuzat cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Serialul toamnei, „Lacrimi la Marea Neagra”, are ASTĂZI marea premieră

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies