Scene halucinante la Pipera! Ioana Tufaru l-a urmărit pe Gigi Becali la biserică şi l-a implorat să o ajute! Doamne, ce s-a întâmplat acolo!

Scene halucinante la Pipera!  Ioana Tufaru l-a urmărit pe Gigi Becali la biserică şi l-a implorat să o ajute! Doamne, ce s-a întâmplat acolo!
Scene halucinante la Pipera! Ioana Tufaru l-a urmărit pe Gigi Becali la biserică şi l-a implorat să o ajute! Doamne, ce s-a întâmplat acolo!

Ioana Tufaru s-a mutat din garsoniera lui Gigi Becali, din Berceni! Vezi unde locuieşte acum!

Viaţa Ioanei Tufaru s-a schimbat nesperat în bine, în urmă cu patru ani. Fiica Andei Călugăreanu a întâlnit un bărbat care s-a îndrăgostit de ea, a rămas însarcinată şi, în plus, a primit şi o garsonieră de la Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a sărit imediat în ajutorul protagonistei noastre, când a văzut că aceasta, gravidă fiind, dormea pe bănci, în parcuri, pentru că nu avea unde să stea.

Citeste si: Marile vedete ale muzicii uşoare româneşti, ŞOCATE de schimbarea Ioanei Tufaru! Uite cum a fost îmbrăcată la un eveniment monden! A purtat rochie, balerini noi şi s-a parfumat!

Milionarul i-a pus la dispoziţie o garsonieră cochetă, într-o clădire de locuinţe din incinta bazei sportive ultramoderne pe care o deţine în Berceni.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

" Un dar divin pentru noi ţinând cont de faptul că nu aveam unde locui. O viaţă întreagă nu ne va ajunge să-i mulţumim domnului Becali pentru tot ce a făcut şi face pentru noi şi pentru oamenii nevoiaşi, în general. Va rămâne îngerul nostru şi al lui Luca mereu şi ne rugăm în fiecare noapte pentru el. E de o bunătate nemaiîntalnita în România", spunea Ioana în urmă cu trei ani.

Ei bine, ceea ce nu a ştiut nimeni, pentru că Ioana a ţinut totul secret, este că, în urmă cu ceva timp, fiica Andei Călugăreanu şi familia ei s-au mutat din incinta bazei sportive a latifundiarului.

Ioana Tufaru s-a mutat din garsoniera lui Gigi Becali, din Berceni! "În primul rând, aveam problema transportului" 

Acum femeia locuieşte în altă parte a oraşului, în cartierul Militari, tot într-o garsonieră deţinută de celebrul milionar.

De ce a vrut Ioana neapărat să se mute din Berceni, ne spune chiar ea.

Citeste si: Ioana Tufaru a slăbit 75 de kilograme: "Parcă plutesc"

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

 

" Ne-am mutat tot în "ograda" domnului Becali, să spun aşa, dar în altă zonă. Am plecat din Berceni, în Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. În primul rând, aveam problema transportului pentru că de la Apărătorii Patriei trebuia să luăm un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate aş fi acceptat şi asta, dacă nu erau vecinii extrem de gălăgioşi.

Luca nu se putea odihni cum trebuie, aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru. El a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca, şi ne-a mutat în Militari. Garsoniera este puţin mai mare, zona este foarte liniştită, oamenii sunt mult mai civilizaţi, iar grădiniţa celui mic este relativ aproape de casă. Deci, numai avantaje", a declarat Ioana Tufaru.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cate kilograme aveau femeile celebre care si-au taiat stomacul? Teo, Nicoleta Voica si Adina Bourceanu arata astazi senzational. Fiica Andei Calugareanu se indreapta insa spre dezastru. De la 90 de kilograme, a ajuns la 160. FOTO COMPARATIV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies