Unde găsesti atelierul la care iti poti crea cele mai tari rochii de nunta din Bucuresti?

Unde găsesti atelierul la care iti poti crea cele mai tari rochii de nunta din Bucuresti?
Unde găsesti atelierul la care iti poti crea cele mai tari rochii de nunta din Bucuresti?

Unde găsesti atelierul la care iti poti crea cele mai tari rochii de nunta din Bucuresti?

Prezența la o nuntă este întotdeauna un prilej extraordinar pentru a purta o rochie deosebită, care să te evidențize prin eleganță și bun gust. Un atelier de creație vestimentară este singurul loc în care visele și dorințele tale pot deveni realitate. Doar aici ai posibilitatea de a realiza rochia pe care ți-o dorești, care să îți vină perfect. Fie că ai nevoie de o rochie de nună pentru propria căsători, pentru că ești socră mare sau soacră mică, nașă, domnișoară de onoare sau doar invitată, la atelierul de croitorie Picasso ai șansa de a obține cele mai tari rochii de nunta din Bucuresti.

Rochia pe care o alegi sau de care ai nevoie pentru o nuntă este recomandat să fie una cât mai specială, adaptată importanței și fastului evenimentului. Dacă te respecți și vrei să porți ceva care să te reprezinte și care să te scoată din tipare, optează întotdeauna pentru o rochie de creație. Acum este momentul perfect pentru a da viață creativității și gusturilor tale și de a ieși în evidență cu o alegere cât mai originală.

Atelierul de Croitorie Picasso este deja un loc binecunoscut pentru calitatea materialelor și pentru    priceperea celor care lucrează pentru el. Dacă ești în căutarea unei croitorii în care să-ți confecționezi rochia mult visată, aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru a realiza o ținută impecabilă, extraordinară și de mare clasă.

Dacă vei trece pragul atelierului vei fi impresionată de ceea ce găsești în magazinul de țesături.

Dantelurile și materielele naturale de excepție, cu imprimeuri speciale, unice, de la branduri italiene  cu renume te vor inspira să creezi o rochie deosebită, conform preferințelor tale. Și chiar dacă nu știi foare bine ce îți dorești, un designer cu experiență internațională te poate ajuta în alegereile tale și în luarea celei mai bune decizii. O echipă de profesioniști te va susține să realizezi o rochie de excepție, așa cum numai pe podiumurile marilor case de modă poți vedea.

O rochie de nuntă făcută pe comandă este cea mai potrivită alegere pentru a participa la o nuntă. În funcție de tematica evenimentului, de locație sau de alte informații pe care le-ai primit în legătură cu organizarea evenimentului poți opta pentru un model adaptat și care să se potrivească perfect gusturilor tale.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

De ce să alegi atelierul de creație Picasso?

Prezența la o nuntă este un eveniment pe care cu siguranță orice femeie îl tratează cu atenție. Dacă îți revine și un rol mai însemnat, precum cel de nașă, soacră sau domnișoară de onoare lucrurile se complică și pretențiile cresc. Cum nimeni nu își dorește să regăsească la evenimet o altă persoană care poartă o rochie asemănătoare sau la fel, dar cu o altă nuanță, un atelier de creație este singura recomandare acceptată.

Dacă dorești o rochie originală, realizată din materiale de excepție, alege atelierul Picasso! Vei avea toate motivele să îți creezi rochia aici și să revii, ori de câte ori ai din nou nevoie de ceva special.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Iată care sunt principalele motive pentru care să alegi să îți faci rochia de nuntă la acest atelier:

  • Ai la dispoziție tot ce îți trebuie pentru a putea concepe singură o rochie așa cum îți dorești. Vei găsi materiale, inspirație, un designer și croitorese foarte pricepute pentru a realiza o ținută deosebită.
  • Fiind creată pe comandă, această rochie ți se va potrivi perfect și nu vei avea nicio problemă legată de faptul că este prea largă sau prea stâmtă sau nu se așează cum trebuie.
  • Această rochie poate fi realizată pentru a se potrivi cât mai bine gusturilor, pretențiilor și preferințelor personale. Iar în cazul în care ai îndoieli, poți cere oricând sfaturi pentru a alege o variantă care să fie cât mai adecvată pentru silueta ta.
  • Poți opta pentru orice fel de model, oricât de simplu sau de complicat ar fi acesta. Poți alege o rochie simplă din mătase, voal, organza, tafta, tule sau din dantelă. Poți opta pentru o variantă de rochie de nuntă cu broderie aplicată sau cusută manual, cu perle, pietre, ștrasuri, paiete sau mărgile sau una cu un imprimeu de excepție.
  • La un astfel de atelier poți obține mereu ținute speciale, care să se distingă și să fie remarcate imediat.

Atelierul de creație vestimentară Picasso este pentru toate aceste aspecte locul cel mai indicat pentru a realiza rochia de nuntă pe care ți-ai dorit-o.

Nunta este un eveniment unic, la care atenția cea mai mare va fi cu certitudine acordată ținutei miresei. Însă dacă ești o persoană cu stil, care nu vrei să ratezi nicio ocazie pentru a etala eleganță, rochia ta merită să fie și ea una cât mai specială. De fapt preocuparea pentru a avea o prezență originală și demnă de apreciat nu ar trebui să te părăsească niciodată, indiferent de vârsă sau de ocazie. Farmecul, feminitatea și  rafinamentul trebuie să facă parte din viața ta mereu.

Pentu a vedea cum poți deveni una dintre fericitele posesoare ale unei rochii de creație originale, accesează site-ul Croitoriepicasso.ro!



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies