Zodiile care vor da lovitura în luna octombrie

Zodiile care vor da lovitura în luna octombrie
Zodiile care vor da lovitura în luna octombrie

Iată care sunt vedetele lunii octombrie. Zodiile care vor da lovitura în luna octombrie sunt protejate întreaga lună de o forță divină.

Luna octombrie vine cu mari surprize pentru două zodii. A doua lună de toamnă vine cu vești care le vor schimba viața la 180 de grade. Iată despre ce zodii este vorba:

Cele două zodii se bucură de protecție divină pentru întreaga lună. Nativii zodiei Vărsător și Gemeni sunt privilegiații în luna octombrie și nu se vor mai întâlni prea curând cu aceste ocazii.

Citeste si: Luna Nouă în Balanță! Urmează o perioadă care va schimba viața tuturor zodiilor

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Horoscop 26 septembrie 2019. Trei zodii, pândite de ghinion la tot pasul

Citeste si: HOROSCOP pentru săptămâna 23-29 septembrie 2019, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Schimbări radicale, despărțiri și idile noi!

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură de o atenție sporită din partea persoanelor dragi. Norii grei se risipesc de deasupra lor și norocul pare să le surâdă în toate formele posibile.

Cei care sunt singuri au mari șanse să cunoască pe cineva special, care să le schimbe complet viața. Cât despre partea financiară, a venit momentul pentru nativii zodiei Gemeni să renegocieze contracte, să ceară mai mulți bani. Alți nativi vor primi niște bani din partea unei persoane dragi sau o moștenire.

Nativi zodiilor Gemeni și Vărsător, sfătuiți să profite de orice oportunitate

Nici nativii zodiei Vărsător nu stau mai rău în luna octombrie, iar dacă vor să dea lovitura, nu ar fi rău să își încerce norocul la Loto.

Nu de alta, dar au mari șanse de câștig. Cât despre partea profesională, o promovare stă la ușă pentru nativii zodiei Vărsător, așa că vor urma negocieri dure, în urma cărora se vor alege cu bani frumoși. Cei care au mai mult curaj își pot încerca norocul și în altă parte, căci ușile li se vor deschide mult mai ușor.

Acești nativi trebuie să aibă multă răbdare, pentru că vor reuși tot ce își vor propune.

În toată luna octombrie, acești nativi vor simți cum sunt ajutați la tot pasul de o forță divină. De la 1 noiembrie, lucrurile se pot schimba, așa că ar fi bine ca Vărsătorii și Gemenii să profite de orice oportunitate.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies