Ioana Ginghină a dezvăluit care sunt secretele ei, dar şi ce mănâncă pentru a se menţine într-o formă fizică de invidiat.
Iana Ginghină pare că a renăscut de când a divorţat şi se mândreşte cu un trup perfect sculptat, pe care şi-l etalează ori de câte ori are ocazia. Dacă toamna aduce temperaturi reduse, ploi şi vânt şi o stare de spirit mai proastă, pentru a face faţă cu brio acestor schimbări, Ioana Ginghină a dezvăluit care sunt secretele ei, dar şi ce mănâncă pentru a se menţine într-o formă fizică de invidiat.
”Ca să faceţi tranzitul cât mai uşor şi fără prea mult stres, trebuie să fiţi blanzi cu voi înşivă. Sfatul meu este să nu vă culcaţi târziu, să aveţi o alimentaţie cât mai sănătoasă şi să vă mişcaţi. Este foarte important să ne păstrăm tonusul, să ne pregătim pentru traversarea cu bine a iernii. Încă de pe acum trebuie să lucrăm la imunitatea corpului şi la întărirea lui. Nu întâmplător natura a făcut ca toamna să fie cea care vine cu o abundenţă de fructe şi legume. De aceea o să vă recomand o dietă cât mai adecvată pentru această perioadă. ATENŢIE!!!! Veţi avea poftă mai mare de mâncare pentru că al nostru corp vrea să se pregătească de frig şi deci vrea să acumuleze grăsime. Asa ca încercaţi să vă potoliţi foamea cu produse sănătoase şi sărace în calorii. Flora digestivă este foarte importantă şi pentru digestie dar şi pentru imunitate, aşa că fie că vreţi să slăbiţi sau să fiţi sănătoşi, trebuie să aveţi o floră bacteriană sănătoasă. Pentru asta consumaţi chefir şi legume crude. Nu evitaţi fructele, care se consumă între mese, nu la masă sau că o masă de sine stătătoare. Recomand în această perioada cura de struguri, iar dacă nu sunteţi prieteni cu strugurii sau cu fructele în general, atunci încercaţi cura cu lactate. Este momentul cel mai bun acum, pentru că găsiţi o grămadă de legume în piaţă, deci vă puteţi face salate generoase sau preparate cu legume şi carne, delicioase. Dieta mea de toamnă este extrem de variată. Încerc să mănânc zilnic fructe şi legume crude, cât mai diferite. Consum vitamina C naturală, un extract de acerola pe care îl folosesc de mult timp şi eu şi Ruxandra. Sunt foarte atentă să alternez alimentele la micul dejun. Dacă azi am mancat un ou fiert cu brânză, de exemplu, atunci a doua zi, micul dejun va fi din cereale integrale şi seminţe cu lapte vegetal, iar a treia zi doar fructe sau un smoothie generos. Cu prânzul şi cina fac la fel, pentru a mânca din tot si toate. Da, am şi eu poftă de ronţăit, dar atunci am la mine morcovi, ţelină apio, mere, migdale, caju, alune, toate crude. Şi pe acestea le alternez de la zi la zi, pentru a beneficia de cât mai multe vitamine, atât de necesare corpului, mai ales în această perioadă.”, a scris Ioana Ginghină pe blogul personal.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citeste si: SĂRBĂTOARE MARE pe 1 octombrie! Ce să NU faci niciodată în această zi! E păcat mare!
Citeste si: Mihai Morar și-a botezat fetița. Primele imagini de la botezul micuței Roua