Andreea Marin, despre drama care i-a marcat viața: „M-a întrebat când am mai râs ultima oară cu poftă”

Andreea Marin, despre drama care i-a marcat viața: „M-a întrebat  când am mai râs ultima oară cu poftă”
Andreea Marin, despre drama care i-a marcat viața: „M-a întrebat când am mai râs ultima oară cu poftă”

Andreea Marin a rememorat cel mai dureros moment din viața sa.

Andreea Marin a avut parte de cea mai grea experiență pe care o poate îndura un copil. La vârsta de 9 ani, vedeta și-a pierdut mama, iar acest lucru a marcat-o pentru totdeauna.

În cadrul unui interviu TV, Andreea Marin a vorbit despre momentul care i-a schimbat viața. Era doar un copil atunci când și-a pierdut mama. Cea care i-a dat viață i-a murit în brațe.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andreea Marin în lacrimi, în direct

Aș împărți copilăria în două parți, până la nouă ani a fost ca în povești, joacă, școală, nu a lipsit iubirea din familia mea. Atunci s-a întâmplat o dramă, mama s-a stins în brațele mele, când aveam nouă ani. Tatăl meu era foarte tânăr, avea 38 de ani. Sora mea avea doar patru ani. Restul copilăriei mele a stat sub semnul responsabilițății, am început să construiesc altfel în viață."

, a declarat Andreea Marin, cu ochii înlăcrimați.

De asemenea, Andreea Marin și-a dat seama la un moment dat că ar trebui să râdă mai des și mai mult, pentru că uitase cum să zâmbească:

Eu sunt unul dintre oamenii puternici care știu să contracareze. A crește chiar și cu o responsabilitate mare pe umeri nu înseamnă să îți pierzi copilărie.

Eu am încercat să fiu mămica din familie, mi-am pus în cap să învăț foarte bine. Am avut o pierdere în a-mi trăi niște ani de copilărie și lucrul ăsta nu rămâne fără repercusiuni. Mi-am dat seama la un moment dat, după 18 ani, când m-a întrebat când am mai râs ultima oară cu poftă. Din acel moment am conștientizat și am revenit la echilibru. A fost o perioadă în care am uitat să râd."
, a mai spus Andreea Marin.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum a fost momentul în care Adda a plecat pentru prima dată de la casa părinților. „Nu am vrut să mă vadă plângând. Eram leșinată de frică, nu știam pe nimeni.”

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies