Spectacol pe ritmuri de rock&roll si gypsy, sambata aceasta, la “Imi place dansul”! #Concurentii emisiunii se intrec in coregrafii pline de pasiune

Spectacol pe ritmuri de rock&roll si gypsy, sambata aceasta, la “Imi place dansul”!  #Concurentii emisiunii se intrec in coregrafii pline de pasiune
Spectacol pe ritmuri de rock&roll si gypsy, sambata aceasta, la “Imi place dansul”! #Concurentii emisiunii se intrec in coregrafii pline de pasiune

Sambata aceasta, la “Imi place dansul”, telespectatorii sunt invitati la bucurie, spectacol si divertisment, intr-o noua editie antrenanta a show-ului difuzat la Kanal D, incepand cu ora 22:00.

Fie ca vor evolua artistic pe ritmuri de rock&roll sau pe muzica vibranta a stilului gypsy, dansatorii vor oferi momente unice sambata seara, atat juratilor, cat si publicului telespectator.

Scena de la “Imi place dansul” va fi acaparata de momentele de dans tiganesc, un adevarat carusel de culori si ritmuri dansante naucitoare. Concurentii vor aduce in fata publicului o lume care va ului prin indrazneala cu care acestia dau frau liber miscarii pline de patos.

“Cea mai frumoasa echipa pe aceasta scena a fost astazi aici, la numarul tau. Fetele sunt foarte bine instruite. Dans greu, prea putin spus. Imi place ca tu ai ales din acest stil de dans tiganesc acel rafinament, acea eleganta a culturii lor. Ti-ai facut temele foarte bine pentru seara aceasta”, spune CRBL despre momentul de dans pus in scena de o concurenta.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

O adevarata poezie nomanda, cu fuste viu colorate, salbe si pasiune, va capata forta in fata juratilor emisiunii.

Telespectatorii vor simti live atmosfera unui show grandios, transmisa de concurentii care vor performa in pasi de dans pe ritmuri de rock&roll. Pline de energie si incarcate de acrobatii ritmice, momentele artistice de rock&roll pregatite sambata aceasta de concurentii de la “Imi place dansul” ii vor transporta in timp, pe nostalgicii anilor in care acest stil de dans exploziv era nelipsit de pe ringurile de dans.

Nu ratati o noua editie a show-ului “Imi place dansul”, difuzata sambata aceasta, 12 octombrie, incepand cu ora 22:00, la Kanal D!

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Tragedia care putea să îi fie fatală. Prin ce moment dureros a trecut Mircea Cîmpeanu, actualul soț al Mariei Ciobanu: "Mulțumim bunului Dumnezeu"

Ce educație financiară a primit Carmen Brumă de la bunica ei. „Femeia trebuie să aibă întotdeauna rezerva ei, indiferent de cât câștigă și de ce mijloace financiare dispune.”

Ilinca Vandici, în lacrimi. Momentul care a emoționat-o în platoul „Follow us”: „Nu știi când nu-i mai ai”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies