Primele imagini cu burtica Siminei de la Puterea dragostei, după ce anunțat că e gravidă

Primele imagini cu burtica Siminei de la Puterea dragostei, după ce anunțat că e gravidă
Primele imagini cu burtica Siminei de la Puterea dragostei, după ce anunțat că e gravidă

Cum arată fosta concurentă, însărcinată în trei luni.

La numai o săptămână după ce a anunțat că este însărcinată, Simina de la Puterea dragostei a decis să le arate tuturor burtica sa.

Însărcinată în mai bine de trei luni, iubita lui Alex Zănoagă s-a fotografiat în oglindă, iar imaginile cu burtica sunt de-a dreptul adorabile.

Simina este nedespărțită de Alex, bărbatul căruia îi va dărui un bebeluș peste numai câteva luni, iar acesta nu se mai satură să o fotografieze și să o filmeze pe fosta concurentă din casa Puterea dragostei.

ȘOC la Puterea dragostei! Simina este gravidă, dar Alex Zănoagă nu o ia de nevastă! Ce spune bărbatul despre o nuntă

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Simina Loica va deveni în curând mamă, însă, cu toate acestea, iubitul ei, Alex Zănoagă, nu ia în calcul vreo nuntă

Simina de la Puterea Dragostei a recunoscut, în sfârșit, că este gravidă, după ce o vară întreaga, a spus clar că s-a mutat cu Alex Zănoagă, dar nu se pune și problema

de a avea un copil.

Simina de la Puterea dragostei a vorbit despre sarcină

Invitată la Teo Show, Simina a vorbit despre sarcină la Teo Show.

”Da, sunt însărcinată. Doar că, în viziunea unora, eu trebuia să fiu însărcinată de mult timp. Ce să mai zic…chiar și în emisiune, când eram concurentă, se zvonea că sunt gravidă! În fine, poate Jador știe mai bine decât noi, poate știa înaintea noastră!

Nu vreau să mai lungesc discuția, am trei luni și 2 săptămâni de sarcină. Am așteptat să treacă primul trimestru, ca să știu dacă pot păstra sarcina, și de aceea, nu am dorit să fac public acest lucru. Doar noi și prietenii noștri apropiați am știut! Este adevărat, știa Jador pentru că avem un prieten comun, Nikolas.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

I-a spus ca să-i facă în ciudă! Poate de aceea, primesc mesaje că bebelușul e cu Jador. Este o aberație! Între noi nu s-a întâmplat nimic, doar ne-am sărutat în emisiune și atât!”, a spus Simina de la Puterea Dragostei la KanalD, în urmă cu două săptămâni.

Zănoagă refuză să o ia pe Simina de la Puterea dragostei de nevastă! ”Am fost surprinsă”

Pe de altă parte, deși bruneta este însărcinată, iubitul ei, Zănoagă refuză să o ia pe Simina de la Puterea dragostei de nevastă deocamdată. Fosta concurentă a primit de la el la finele primului sezon al show-ului, ca un simbol al sentimentelor pe care bărbatul le încearca față de ea, doar un inel, de căsătorie însă, nici vorbă.

„Mi l-a dat în mașină și mi-a spus să scot tinicheaua veche pe care o aveam de pe deget! Am fost surprinsă, nu mă așteptam să primesc o bijuerie atât de frumoasă de la el.

Am crezut că mă cere de soție, dar inelul a reprezentat doar un cadou. Inițial, m-am supărat, dar pe urmă, am luat lucrurile cu calm.

Mai mult, toată ziua m-am uitat la mâna mea, pe care strălucea piatra prețioasă. A fost un sentiment frumos”, a povestit Simina, în timp ce Alex avea să spună că nu a considerat că este cazul să o și ceară de nevastă sau să facă o vreo nuntă, pe motiv că este tânăr, are doar 20 de ani, și nu este pregătit pentru a semna un act oficial.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies