Tratament pentru păr deteriorat: 4 produse profesionale cu acțiune reparatoare

Tratament pentru păr deteriorat: 4 produse profesionale cu acțiune reparatoare
Tratament pentru păr deteriorat: 4 produse profesionale cu acțiune reparatoare

Tratament pentru păr deteriorat: 4 produse profesionale cu acțiune reparatoare

Firele de păr uscate și lipsite de strălucire necesită aplicarea imediată a unor remedii care să le ajute să își recapete vitalitatea. Găsirea celui mai bun tratament pentru păr deteriorat implică multă cercetare de piață și timp pierdut, așa că cel mai bine este să te lași pe mâna profesioniștilor. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să treci în fiecare săptămână pragul salonului de înfrumusețare, ci să îți îmbogățești trusa cu produse de îngrijire profesionale.


Zilnic, podoaba ta capilară este supusă la factori externi precum condițiile de mediu și îngrijirea necorespunzătoare. Toate aceste elemente duc la pierderea frumuseții cu timpul. Dacă obișnuiești să te vopsești și să te coafezi des, cu siguranță ai observat deja că părul tău are cel mai mult de suferit. Din păcate, toate problemele pe care le ai acum cu el nu vor fi rezolvate doar cu ajutorul unui simplu șampon din comerț.
Ai nevoie de câteva produse cheie care să îl hrănească de la rădăcini până la vârfuri, să îi ofere strălucire și să îl întărească în fața factorilor externi.

Iată mai jos ce tratament pentru păr deteriorat poți include pe următoarea ta listă de achiziții!

1. Balsam pentru îngrijirea părului uscat cu fructe de goji

Nu orice tip de balsam de păr din comerț poată să răspundă tuturor nevoilor pe care le ai.

Specialiștii în domeniu recomandă utilizarea unui produs profesional care a fost special creat pentru părul uscat și deteriorat.
Încearcă cu încredere balsamul pentru păr uscat și deteriorat WELLA INVIGO Nutri Enrich cu fructe de goji. Acest produs hidratează părul uscat sau stresat, îl hrănește și îi oferă suplețe.
Fructul de goji este cunoscut ca fiind extrem de bogat în vitamine, minerale și peptide, toate substanțe importante pentru podoaba capilară.
Acidul oleic si pantenolul asigură hidratare și hrănire, în timp ce vitamina E protejează părul împotriva stresului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

2. Tratament pentru păr deteriorat cu cheratină
Cheratina, o proteină care se găsește în mod natural în părul nostru, are rolul de a menține firele elastice, strălucitoare și puternice.

Produsele pe bază de cheratină sunt aliați de bază în ritualul de îngrijire. Vei începe să observi primele efecte benefice încă de la primele aplicări și te vei convinge repede că ai făcut o alegere înțeleaptă.
LONDA CARE Fiber Infusion reconstruiește părul degradat și ajută la protejarea fibrelor din păr împotriva deteriorării cauzate chiar și în timpul pieptănării. Ca să te bucuri din plin de beneficiile acestui produs inovator, tot ce trebuie să faci este să îl aplici pe părul umed, după care să îl lași să acționeze pentru 5-10 minute.

3. Cremă restructurantă pentru păr, fără clătire

Răsfață-ți podoaba capilară cu o cremă cu acțiune restructurantă intensivă, care hidratează firele în profunzime. Încearcă produsul din gama MARIA NILA Structure Repair, special conceput pentru îngrijirea părului vopsit. Această paletă de produse te va ajuta să descoperi soluția de care aveai nevoie pentru menținerea strălucirii și intensității vopselei.
Secretul acestui produs se află în compoziția inovatoare bazată pe extractul de alge și pe tehnologia Colour Guard Complex.


Mai mult de atât, această cremă restructurantă pentru păr asigură protecție UV, este 100% vegană, netestată pe animale și nu contine parabeni si sulfați.
Încă o veste bună este că, după aplicarea acestui produs de îngrijire, nu trebuie să te mai clătești pe păr. Crema se aplică pe părul uscat cu prosopul, înainte de folosirea uscătorului sau a placii.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Spray multifuncțional 10 în1 pentru păr foarte deteriorat

Îți place să investești în produse 2în1? Atunci vei fi mai mult decât încântată de un spray multifuncțional 10în1. Acesta a fost special creat pentru a repara părul foarte deteriorat, extrem de fragil, care are nevoie de un tratament de hidratare intens.
Introdu în ritualul de îngrijire a părului foarte deteriorat un tratament cu totul special de pe urma căruia te vei bucura de 10 beneficii. Este vorba despre L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair care îți asigură, fără să te dezamăgească nicio clipă, următoarele: 1-hrănire, 2-restructurare, 3-catifelare, 4-păr moale la atingere, 5-descurcă părul, 6-facilitează coafatul, 7-efect anti-frizz, 8-protecție termică până la 230C, 9-previne despicarea vârfurilor, 10-anti-poluare.
Nu trebuie decât să îl pulverizezi pe părul spalat și uscat cu prosopul. Nu este nevoie de clătire după aplicarea acestui tratament pentru părul degradat.

Alege-ti aliatii potriviți pentru îngrijirea părului deteriorat și problemele cu care te confrunți acum vor deveni doar niște amintiri urâte.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies