Jo, aparitie spectaculoasa de Halloween by Adrian Perjovschi

Jo, aparitie spectaculoasa de Halloween by Adrian Perjovschi
Jo, aparitie spectaculoasa de Halloween by Adrian Perjovschi

Jo a avut parte de o transformare radicala de Halloween cu ajutorul echipei coodonate de hair-stylistul Adrian Perjovschi.

Elemente de craniu floral, paiete aplicate pe pleoape si in jurul ochilor in diferite culori si irizatii, accesorii naturale de par, waves-uri aurii, ruj rosu, toate au contribuit la look-ul spectaculos de Halloween al lui Jo.  

Absolventa a Facultatii de Actorie, Jo, cunoscuta publicului pentru vocea si piesele ei pline de pasiune, a raspuns pozitiv pe loc la provocarea a de interpreta un rol de Halloween, atat de diferit de imaginea si cariera ei artistica, pentru proiectul “Transformari radicale by Jovsky Studio”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

“A fost superprovocator proiectul, mi-a placut, ne-am distrat mult, iar rezultatul m-a uimit de-a dreptul. Nu este un look usor de purtat, de cate ori treceam pe langa o oglinda sau un geam, ma uitam de doua ori la ce vedeam, de parca nu m-as fi recunoscut. M-a amuzat replica unui prieten cu care m-am intalnit, apropos de piesa cu iubitul meu Juno, Cauta-ma, oare daca el ma cauta si ma si gaseste, oare ma mai si recunoaste?! ”, a povestit amuzata artista Jo.

  “ Ne-am inspirat din look-urile spectaculoase din Mexic, elaborate pentru a celebra Halloweenul. Ne-am dorit sa fie ceva spectaculos, insa cu un rezultat frumos, eu nu pledez pentru look-ul socant cu orice pret, cred ca trebuie pastrata feminitatea si pus accentul pe detalii de make-up, pe accesorii de par si haine. Am ales sa-i coafam parul auriu in bucle lejere, feminine, sa-l accesorizam cu aplicatii de flori naturale de culoarea rosu aprins care sa contrasteze culoarea deschisa a tenului ei.

Make-up-ul frapant in zona ochilor si cu ruj rosu senzual, realizat cu migala si atentie la detalii de make-up artistul Madalina Petcu si hainele negre, dar sexy, alese pe tema de stilista Lucy Faur au facut ca look-ul lui Jo sa fie iconic pentru un party cool de Halloween.”, a declarat hair-stylistul Adrian Perjovschi, coordonatorul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio” care are deja peste 5 ani de istorie, cu zeci de celebritati din Romania transformate.
    



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies