Top motive pentru a te muta in Galati

Top motive pentru a te muta in Galati
Top motive pentru a te muta in Galati

Galatiul este unul dintre acele orase din Romania despre care nu se vorbeste prea mult.

Cu toate acestea, nu inseamna ca aceasta tacere este motivata si ar trebui sa fie pastrata in continuare. Iar asta deoarece suntem de parere ca orasul Galati poate fi o adevarata atractie pentru multe dintre persoanele care se gandesc sa se mute intr-un alt oras.

De aceea, in acest articol ne-am decis sa prezentam mai multe motive pentru care merita sa te muti in acest oras. Astfel, daca ai aceasta idee in minte de mai mult timp, insa inca nu te-ai decis in procent de 100%, acest articol te va ajuta sa iei mai repede decizia pe care

o planuiesti de mai mult timp.

O piata a locurilor de munca foarte bogata

In general, companiile din Romania se confrunta cu o foarte mare problema: criza de personal. Practic, nu exista suficient de multa forta de munca pentru a acoperi nevoile companiilor care fac angajari.

Si in Galati exista o multime de locuri de munca, incepand cu posibilitatea de a opta pentru un job mai putin obisnuit, asa cum este acela de model intr-un studio de videochat Galati dar si alte joburi in companii mari.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Practic, oportunitatile sunt nenumarate. Iar atata timp cat dispui de experienta, studii dar si de dorinta de a gasi un loc de munca bine platit, sansele de reusita sunt garantate.

Este unul dintre putinele orase din Romania care depune eforturi considerabile impotriva poluarii

Poluarea este una dintre cele mai grave probleme cu care societatea noastra se confrunta. De aceea, faptul ca Galatiul se situeaza in top 3 orase din Romania care lupta impotriva poluarii reprezinta un motiv bun pentru care ar trebui sa iei in calcul posiblitatea de a te muta in acest oras.

Cu totii ne dorim un trai cat mai sanatos, intr-un mediu cat mai putin poluat, iar din acest punct de vedere orasul Galati se prezinta foarte bine.

Un top realizat de Observatorul Roman de Sanatate situeaza Galatiul in top 3 al oraselor care lupta impotriva poluarii, alaturi de Cluj-Napoca si Timisoara.

Galati – un oras frumos

Din foarte multe puncte de vedere, Galatiul poate fi considerat un oras cochet. Este situat pe Dunare si totodata are o istorie foarte bogata, exista o multime de muzee, statui dar si lacasuri de cult. 

Exista mai multe teatre si cinematografe, cladiri istorice dar si o multime de parcuri si locuri de relaxare. Prin urmare, cu siguranta nu te plictisesti prea usor in Galati.

Exista locuri de agrement, unde poti iesi alaturi de familie si de prieteni dar si multe alte facilitati de care cu siguranta te vei bucura daca te vei decide sa te muti in acest oras.

Prin urmare, ai 3 motive in plus pentru a alege sa te muti in Galati insa acestea nu sunt singurele.

Vei descoperi si altele atata timp cat te vei decide sa te muti in acest oras frumos, plin de oportunitati dar si de locuri de care te vei indragosti cu siguranta.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies