Rona Hartner, prima apariție după ce a terminat chimioterapia! S-a întors în România! Imagini senzaționale!

Rona Hartner, prima apariție după ce a terminat chimioterapia! S-a întors în România! Imagini senzaționale!
Rona Hartner, prima apariție după ce a terminat chimioterapia! S-a întors în România! Imagini senzaționale!

Artista Rona Hartner se luptă, de ceva vreme, cu o boală incurabilă pe care, din fericire, a reușit, pentru moment să o doboare. După ce a urmat un tratament devastator de chimioterapie în Franța, artista a revenit în România.

 

Rona Hartner este o luptătoare! A dovedit-o în ultimele luni, când s-a luptat cu mult curaj cu boala incurabilă care i-a fost descoperită: cancer la colon. În Franța, a doua țară a artistei, ea a urmat un tratament epuizant de chimioterapie pe care, din fericire, l-a încheiat cu succes.

Ca atare, cântăreața a revenit în România, unde a participat, luni seara, la un eveniment monden, marcând astfel prima sa apariție publică după ce a încheiat devastatorul tratament.

Zâmbitoare și energică, Rona părea mai în formă ca niciodată și nimic din tonusul ei nu trăda suferința prin care abia a trecut. Ea a participat la lansarea showroom-ului creatoarei de modă Antonia Nae, fiind prietenă bună cu designerul.

Artista s-a căsătorit pe 5 octombrie cu alesul inimii ei, francezul Herve Camilleri. În ziua nunții, cei doi au radiat de fericire. Artista a purtat o rochie de mireasă așa cum nu s-a mai văzut vreodată.

Ea a ales o costumație cu motive tradițional maramureșene. De asemenea, a mai ales să poarte pe cap și o coroniță cu flori. Tortul mirilor a avut șase etaje. Ceremonia a avut loc în Franța și, fără să își uite originile, Rona Hartner a ales să își ospăteze invitații cu sărmăluțe cu mămăligă.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Ce rochie a purtat Rona Hartner în ziua nunții! Fanii au rămas mască: „La vârsta ta... Ți se vede...”

Citeste si: Rona Hartner, anunț de pe patul de spital! Artista se căsătorește!

Citeste si: Ce face și cum arată Rona Hartner acum, după încă o rundă de chimioterapie

 

  Azi (n.r. 5 octombrie 2019) e ziua nunții mele. HOPAAAA. Aujourd’hui je me marie hopaaaa”,  a scris Rona Hartner pe pagina sa oficială de Facebook.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Imediat după căsătorie, Rona Hartner și Herve Camilleri au plecat în luna de miere. 

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer

În primăvară, Rona Hartner a ajuns la spital după ce a acuzat stări de rău, iar mdicii i-au dat vesta că are o tumoare pe colon și trebuie operată. Actrița a fost externată marți, 5 martie, și se simte foarte bine.

„Sunt bine, am trecut peste acest hop. Iubitul mi-a fost aproape, dar şi oamenii care s-au rugat pentru mine. Vineri m-am speriat, dar sâmbătă s-a schimbat totul pentru că am vorbit cu oamenii şi s-au rugat pentru mine. Am fost purtată de Dumnezeu, de Maica Domnului şi de rugăciunile voastre. Mai vin diseară la spital, iar joi mă externez definitiv. Mă simt foarte bine, de duminică mi-au spus că pot să plec.

Lunea viitoare îmi scot toate copcile. Nu am nevoie de tratament post operatoriu. Era cancer, dar doctorul a tăiat ce trebuie. I-am spus Lui Dumnezeu, dacă tu vrei să mai trăiesc iau viaţa ca un cadou, dacă nu îţi ofer ţie meritele vieţii. Am oferit şi viaţa şi moartea. Dumnezeu a vrut să nu am nicio durere după operaţie. O să fiu mai puţin perfecţionistă, o să plâng mai puţin şi nu o să mă mai necăjesc şi nu-mi mai este frică de nimic” , declara Rona Hartner la momentul respectiv.

Din păcate, preventiv, după îndepărtarea chirurgicală a tumorii, R ona Hartner a fost supusă unui tratament agresiv de chimioterapie.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies