Prognoza meteo pentru weekend-ul 9-10 noiembrie. Ce anunță meteorologii

Prognoza meteo pentru weekend-ul 9-10 noiembrie. Ce anunță meteorologii
Prognoza meteo pentru weekend-ul 9-10 noiembrie. Ce anunță meteorologii

Prognoza meteo pentru weekend-ul 9-10 noiembrie. Ce anunță meteorologii.

Agenția Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în weekend, după câteva zile extrem de plăcute în toată țara. Vineri, 8 noiembrie, cerul va avea înnorări şi temporar va ploua în regiunile intracarpatice, local la munte şi pe spaţii mici în restul teritoriului.

Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări la munte, în special pe creste, iar la cote mai reduse în prima parte a intervalului, local şi temporar în vest şi nord-vest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 23 de grade, iar cele minime între 7 şi 15 grade.

Agenția Națională de Meteorologie a transmis că vremea se va menține în continuare frumoasă și în acest final de săptămână. Maximele vor fi ridicate și se vor înregistra temperaturi de până la 25 de grade Celsius, ceea ce înseamnă că valorile termice vor fi mult peste normalul acestei perioade.

Prognoza meteo pentru acest weekend aduce vreme frumoasă în toate regiunile țării, iar temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade Celsius, în special în sud-estul țării. În celelalte zone ale României vor cădea precipitații însemnate cantitativ și vor fi condiții de ceață.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Vremea în România. Prognoza meteo pe două săptămâni! Când vin ploile

În București, vremea va fi foarte frumoasă pentru această perioadă a anului. Temperatura maximă care se va înregistra sâmbătă, 9 noiembrie, va ajunge până la 25 de grade Celsius, în Călărași. Vântul va sufla slab spre moderat, iar cerul va fi senin. Vor exista și șanse de ploaie, dar vor fi de scurtă durată.

Duminică, maximele mai scad puțin atât pe timpul zilei, cât și pe parcursul nopții. În timpul zilei se vor înregistra maxim 21 de grade Celsius, iar vântul va avea unele intensificări și va bate în rafale de 35 km/h.

Cum va fi vremea la munte în acest final de săptămână

Turiștii care vor ajunge în acest weekend la munte vor avea parte de vreme plăcută și de temperaturi ridicate.

Sâmbătă, temperatura minimă care se va înregistra va fi de 8 grade Celsius, iar maxima va atinge 18 grade. Vântul va bate destul de tare, iar pe timpul nopții vântul va mai scădea în intensitate.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

În a doua zi de weekend, duminică, 10 noiembrie, dimineața se va instala ceața, dar se va risipi destul de repede. Ziua va fi plăcută, iar termometrul va arăta o maximă de 16 grade Celsius. Vântul va bate atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, iar șansele de ploaie sunt relativ ridicate.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies