Bogdan Mocanu și Andra, imagine de infarct în pat: „Bebele mic...”

Bogdan Mocanu și Andra, imagine de infarct în pat: „Bebele mic...”
Bogdan Mocanu și Andra, imagine de infarct în pat: „Bebele mic...”

Ce au arătat cei doi concurenți din greșeală.

Andra Volos și Bogdan Mocanu își trăiesc povestea de dragoste în afara casei Puterea dragostei. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată după ce au ieșit din concurs și se pregătesc de un nou capitol din viața lor.

Foștii concurenți de la Puterea dragostei s-au filmat în timp ce dansează și se sărută, după ce ieri Andra a dezvăluit o poză incendiară cu ei, din pat.

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei face şi ea videochat? Filmată dansând dezbrăcată în faţa camerei! Imaginile care au încins internetul

Citeste si: Cu cine a plecat Culiță Sterp în Dubai! Fanii l-au dat de gol pe artist

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Andra și cu Bogdan Mocanu după ce au ieșit din casa Puterea dragostei: „Am încercat să rezolvăm, dar...”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Andra a postat alături de dansul special și un mesaj pentru a le arăta tuturor cât de puternică este povestea lor de dragoste:

 

„Poate ca baietii nu pot fi sentimentali, insa un barbat poate. Unui barbat nu ii e rusine sa recunoasca ca iubeste, ca simte si ca femeia de langa el ii trece prin vene.

Iubeste un asemenea barbat. Iubeste barbatul care regreta cu sufletul cand te supara, dar care nu se multumeste doar cu “Iarta-ma”. Iubeste barbatul al carui suflet se rupe in bucati cand te vede plangand, care se uita la tine ca si cum ai fi cea mai pretioasa lucrare de arta, care simte cand nu esti bine, care te suna cand e la pamant pentru ca vocea ta il calmeaza instant.

Iubeste barbatul care are in minte fiecare data cand te-a avut goala in fata, pentru care defectele tale sunt motive sa te adore tot mai mult. Iubeste barbatul inteligent, care isi cunoaste propria valoare chiar daca uneori trebuie sa-i mai amintesti tu cat de minunat e. Iubeste-l cand stii ca vrea sa iti spuna “te iubesc” si nu se abtine, chiar daca ti-o repeta de zeci de ori intr-o zi.

Iubeste barbatul care poate fi el insusi in preajma ta. Iubeste barbatul care stie ca nu v-ati intalnit intamplator, dar este destul de sigur pe sine sa isi imagineze un viitor alaturi de tine si nu lasa lucrurile in voia sortii. Iubeste-l pentru ca ti-e prieten, ti-e iubit, ti-e amant, ti-e ajutor, dar mai presus de toate, e iubirea vietii tale ”, a scris Andra, iar comentariile nu au întârziat să apară:

„Eu vreau sa vad bebele mic ❤/ Superbi, adorabili, sunteti minunati! Doamne ajuta sa dureze aceasta poveste de dragoste pana la adanci batraneti! Pupici copii frumosi !😘❤”



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Bogdan Mocanu și Andra de la Puterea Dragostei, despărțiți după ce au plecat din competiție

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies