Horoscop 25 noiembrie 2019. Două zodii primesc o veste uriașă din partea persoanei iubite

Horoscop 25 noiembrie 2019. Două zodii primesc o veste uriașă din partea persoanei iubite
Horoscop 25 noiembrie 2019. Două zodii primesc o veste uriașă din partea persoanei iubite

Ce anunță astrele pentru astăzi.

Horoscop 25 noiembrie 2019. Începutul săptămânii vine cu vești uriașe pentru două zodii, care vor primi o veste uriașă din partea persoanei iubite. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

BERBEC
Proiectele de care te ocupi la serviciu înaintează foarte bine spre nişte rezultate demne de laudă. Atât timp cât felicitările nu vin în mod oficial, de la clienţi sau de la superiori, parcă nu te poţi bucura suficient de mult, de aceea aştepţi cu sufletul la gură acea vorbă bună menită să îţi redea încrederea în tine.

Uneori, eşti atât de nesigur pe valoarea ta încât ai nevoie de ceva care să ţi-o confirme, dar nu de la oricine, ci de la o persoană a cărei autoritate o recunoşti.

TAUR

Tot ce faci azi parcă merge pe dos încăt e mai bine să le laşi pe altădată. Apar mici obstacole în orice activitate, de la cele mai neînsemnate până la cele mai importante, de parcă ai fi total neîndemanatic sau împrăştiat.
Nu te poţi concentra la nimic eficient dar nici să stai degeaba nu poţi, ca atare te apuci de o treabă, dar care nu are efectele dorite. Întârzierile, refuzurile, micile defecţiuni apar la tot pasul, încât vei spune că e o zi ratată. Nu insista dacă vezi că nu-ţi iese…

GEMENI
Numai prudenţa te poate salva de un risc care apare azi în calea ta ambalat într-o formă atrăgătoare.

Totuşi, intuiţia ta nu greşeşte şi simte de la o poştă că, în spatele acestei măşti, se poate afla un pericol imens. Nu te laşi păcălit de aparenţe şi tocmai pentru că nu dai curs atracţiei pe care o simţi la prima vedere, vei scăpa fără urmări nedorite. Vei descoperi, după aceea, ce se ascundea în spatele acestui moment critic şi te vei felicita că ai rezistat isiptei, spunând nu!

RAC
Azi ai putea scăpa de o mulţime de aspecte neimportante de pe lista ta de sarcini, lucruri suficient de mici încât să nici nu le observi, dar care erau deja prea multe ca să te mai descurci cu ele. Ocupă-te prioritar de aceste mărunţişuri care îşi aşteaptă rândul de ceva vreme, pentru că, după ce le vei şterge de pe listă, ai să descoperi dintr-o dată cât de liber eşti.

Nu le mai amâna, ia-le pe toate la rând, pas cu pas, pentru că azi ai toate şansele să le rezolvi odată pentru totdeauna, ca apoi să te poţi ocupa şi de chestiuni cu adevărat importante.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Horoscop era Vărsătorului. Cum sunt influențate zodiile: „Ne scoate din tipare”

Citeste si: Horoscop 25 noiembrie- 1 decembrie 2019. Două zodii au o săptămână cumplită

Citeste si: EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru 24- 30 noiembrie 2019! Zodiile care au nevoie de îndrumare

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

LEU
Nu pune la suflet conflictele care mai apar în mediile prin care treci. Dacă te laşi păcălit de aparenta agresivitate a celor din jur, ai putea reacţiona şi mai dur, şi nu are rost să torni gaz pe foc în acest mod. Ia-o şi tu în glumă, răspunde ironic ori de câte ori vezi pe cineva nervos, pentru că aşa vei dezamorsa mult mai repede orice situaţie conflictuală. A intra şi tu în capcana nervilor, nu ajută pe nimeni, pentru că tu ai putea fi şi mai agresiv în manifestare, ca atare tu trebuie să fii cel care stă departe de ispita certurilor aprinse!

FECIOARĂ
Eşti la mijloc între două stări contrarii. Una te împinge să porneşti acum într-o direcţie nouă, în timp ce alta, mai precaută sau mai temătoare, îţi spune să stai pe loc şi să aştepţi un moment mai bun. Nu eşti sigur care dintre cele două căi este cea corectă, de aceea ar fi bine să le cântăreşti pe amândouă şi, dacă şi alte argumente din jurul tău te stimulează să dai startul acum acelei acţiuni, urmează îndemnul. Dacă stai pe loc şi trece şansa pe lângă tine fără să profiţi de ea, vei regreta că nu ai dat ascultare acelei încurajări. Citește continuarea pe acvaria.com.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Horoscop era Vărsătorului. Cum sunt influențate zodiile: „Ne scoate din tipare”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies