Nurgul Yesilcay, din serialul "Gulperi": "Am născut în cel mai firesc mod, ca o țărancă pe câmp!”

Nurgul Yesilcay, din serialul
Nurgul Yesilcay, din serialul "Gulperi": "Am născut în cel mai firesc mod, ca o țărancă pe câmp!”

#Telespectatorii o vor putea revedea pe frumoasă actrița, interpretând rolul principal feminin în serialul “Gulperi”, ce va avea premiera la Kanal D,  miercuri, 27 noiembrie

Nurgul Yesilcay, cunoscuta actriță care revine din 27 noiembrie, pe micul ecran, la Kanal D, intepretand rolul principal feminin în serialul fenomen, "Gulperi", este o femeie cu o viață demnă de un roman. În anul 2004, aceasta s-a căsătorit cu Cem Ozer, iar împreună au un băiat, în vârstă de 14 ani, Osman Nejat. Actrița a povestit într-un interviu că, înainte de venirea pe lume a copilului, aceasta s-a gândit la diferite modalități de a naște, tradiționale sau moderne.

Micuțul s-a lăsat așteptat să vină pe lume, travaliul a durat în jurul a 48 de ore.

Când a rămas însărcinată, frumoasă Nurgul Yesilcay a încercat numeroase lucruri pentru ca nașterea să fie una fără peripeții. A făcut pillates, a fost la cursuri de respirație, a citit multe cărți și a urmărit foarte multe documentare. În cele din urmă s-a hotărât să nască sub apă.

„Sunt încăpățânată și am reușit să ne organizăm acasă ca la un spital. Aveam lângă mine un doctor și moașă specialistă în nașteri sub apă, adusă din America. În cameră erau și zece asistente care veniseră să vadă pentru prima dată o naștere sub apă, dar și surorile mele. Aveam  o piscină gonflabilă pentru copii, în care temperatura apei trebuia menținută constantă. Eram orice, doar pozitivă nu, țipam încontinuu și, la un moment dat, am dat toată lumea afară din cameră,  povestește

cunoscuta actrița.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Travaliul viitoarei mame a durat 48 de ore, timp în care intra și ieșea din apă, în încercarea de a-și păstra calmul. Nurgul Yesilcay povestește că a avut un moment de panică iar, după ore de contracții,  doctorul i-a propus operația cezariană, pe care actrița a refuzat-o categoric.

" Într-unul din momentele când am ieșit din apă, doctorul mi-a spus că a venit momentul și în câteva secunde s-a născut Osman Nejat. Am născut în cel mai firesc mod, ca o țărancă pe câmp,”  a spus cu umor Nurgul Yesilcay, pe care o veți revedea, începând din 27 Noiembrie, ora 20.00, în serialul "Gulperi", la Kanal D.

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies