Rosii, galbeni, albi sau alta culoare? Tu ce fel de trandafiri in cutie alegi sa daruiesti? 

Rosii, galbeni, albi sau alta culoare? Tu ce fel de trandafiri in cutie alegi sa daruiesti? 
Rosii, galbeni, albi sau alta culoare? Tu ce fel de trandafiri in cutie alegi sa daruiesti? 

In momentul in care vrei sa daruiesti cuiva un cadou deosebit, insa nu esti sigur ce ar fi mai potrivit, indreapta-ti atentia spre cadourile clasice, simbolice. Spre exemplu, daca vrei sa ii faci o surpriza iubitei sau sotiei tale, mamei tale sau unei prietene, cele mai potrivite sunt florile.

Niciodata nu pot fi refuzate, mai ales daca sunt florile preferate ale persoanei care le va primi. 

Iar daca nu stii ce fel de flori sa alegi, poti comanda trandafiri in cutii. Reprezinta un cadou deosebit, mult mai frumos decat un buchet de flori. Cel mai bine ar fi sa alegi trandafirii in functie de culoare si simbolistica lor. In sensul acesta, ti-am facut cateva recomandari, de care speram sa tii cont! 

Probabil stii si tu povestea superbilor trandafiri galbeni. Acestia au fost si inca sunt considerati pe nedrept florile geloziei si florile unei vieti nefericite (in special in Evul Mediu se considera ca trandafirii galbeni aduc ghinion). Totusi, nu trebuie sa iti faci griji: nici o floare nu are conotatii negative, din contra. Datorita culorii lor deosebite, trandafirii galbeni sunt considerati simbolul bucuriei, prieteniei si sunt perfecti pentru a fi oferiti cand vrei sa spui ,,multumesc” sau chiar sa feliciti pe cineva.

De aceea, iti recomandam Cutia Neagra 21 Trandafiri Galbeni. Nu-i asa ca este superba?

Unii dintre cei mai delicati trandafiri sunt trandafirii peach. Ei nu au fost dintotdeauna populari si nici in ziua de astazi nu sunt chiar prima alegere a cuiva. Insa, noi te incurajam sa ii daruiesti cat mai des, pentru ca sunt deosebiti. Sunt perfecti pentru persoanele de orice varsta.

Suntem siguri ca iti va placea o Cutie Inima Neagra 21 Trandafiri Peach. Aceasta imbina eleganta si aspectul premium al cutiei cu frumusetea si delicatetea trandafirilor. Cine poate rezista unei cutii cu trandafiri in forma de inima? 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mai are rost sa prezentam trandafirii rosii? Suntem convinsi ca ii cunosti suficient de bine si stii care este simbolistica lor.

Daca vrei sa ii demonstrezi cuiva iubirea ta, ar trebui sa reprezinte alegerea ideala. Pentru iubita sau sotia ta, fie cu un motiv anume sau pur si simplu pentru a-i spune cat o iubesti, iti recomandam o Cutie Inima Alba 9 Trandafiri Rosii. Este un cadou ce reprezinta romantismul intruchipat, asa ca sigur o vei impresiona.

Sa discutam si despre trandafirii albi. Dintre toti trandafirii, acestia sunt cei care simbolizeaza inocenta, dragostea curata, sentimentele pure.

Sunt ideali pentru a fi daruiti cand se naste un copil sau poate la un botez, sunt perfecti chiar si pentru absolvirea unei forme de invatamant, deoarece simbolizeaza un nou inceput. Ce spui despre Cutia Neagra 9 Trandafiri Albi? Nu-i asa ca e minunata?

 

Si ultima recomandare de astazi este o cutie speciala, acrilica, o cutie cu trandafiri mov.

Cu siguranta nu ati vazut prea multi trandafiri mov in florarii, pentru ca nu sunt la fel de populari ca trandafirii rosii sau cei albi de exemplu. Insa, sunt deosebiti si ar trebui sa fie apreciati mai mult. Au si o semnificatie aparte: simbolizeaza dragostea la prima vedere. Asa ca daca te-ai indragostit de persoana iubita din prima clipa in care ai vazut-o, daruieste-i o Cutie Acrilica 15 Trandafiri Mov si cu siguranta se va bucura. 

Care dintre aceste cutii cu trandafiri ti-a atras cel mai mult atentia? 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies