Mai ceva ca la “Mamaia”. “Moldovenii” au pus-o de-o afacere geniala, care va aseza micul sat din Moldova pe harta turistica a Romaniei!

Mai ceva ca la “Mamaia”. “Moldovenii” au pus-o de-o afacere geniala, care va aseza micul sat din Moldova pe harta turistica a Romaniei!
Mai ceva ca la “Mamaia”. “Moldovenii” au pus-o de-o afacere geniala, care va aseza micul sat din Moldova pe harta turistica a Romaniei!

#Sambata seara, la ora 22:00, la Kanal D va fi difuzat un nou episod al serialului de comedie care va da dependenta!

Sirul evenimentelor halucinante se tin lant in “Moldovenii”, in noul episod al serialului de comedie de la Kanal D, difuzat sambata seara, la ora 22:00.

Proiectele de viitor propuse de parintele Vasile, interpretat de Vasile Pantiru, sunt intampinate cu bratele deschise de primarul Ghita Spagoveanu (Radu Tibulca) care isi doreste sa puna pe harta Gaurenii de Jos, mica localitate unde “Moldovenii” sunt la putere.

Dezvoltarea turistica a satului din inima Moldovei este o prioritate, primarul dorindu-si sa construiasca o statiune de cinci stele, unica in Romania! Echipa de creatie, formata din primar, preot si dascal,

va organiza rapid o sedinta de brainstorming, pentru a ajunge la un numitor comun in ceea ce priveste viitorul nume al statiunii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

In tot acest timp, problemele cotidiene in sanul familiei lui Mitica, padurarul, sunt de departe de a fi incheiate; o posibila intrare prin efractie, in beciul casei, va agita spiritele in cadrul comunitatii rurale.

Ideea primarului de a transforma casa lui Mitica intr-un hotel pentru viitorii turisti naste polemici pe ulitele satului si va fi punctul central al actiunii. 

Bucate traditionale alese pregatite cu grija de Aurica (intrepretata de Andreea Lodba), cursuri de yoga, pe iarba proaspat cosita, dar si sedintele de relaxare, la centrul SPA, organizat in spatele casei, se vor numara printre beneficiile viitorilor oaspeti.

Daca se dovedeste a fi un real succes ideea primarului de a transforma Gaurenii de Jos intr-o statiune de renume, dar si ce probleme vor intampina cu viitorii clienti veti putea afla

urmarind episodul de sambata al serialului de comedie “Moldovenii”, difuzat la ora 22:00, la Kanal D!



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies