Teo Trandafir, premiata <Vedeta Anului>, la „Gala Premiilor Capital – Eroii anului 2019”

Teo Trandafir, premiata <Vedeta Anului>, la „Gala Premiilor Capital – Eroii anului 2019”
Teo Trandafir, premiata , la „Gala Premiilor Capital – Eroii anului 2019”

Teo Trandafir este un profesionist de televiziune desavarsit, lider de audienta cu emisiunea "Teo Show", pe care o prezinta la Kanal D, impreuna cu Bursucu, si una dintre cele mai indragite vedete de televiziune din Romania.

Prezentatoarea TV se face "responsabila" de lansarea tinerei generatii de artisti, fiind o sustinatoare a talentelor veritabile.

Cititorii publicatiei "Capital" au votat-o in numar coplesitor "Vedeta Anului", ca o recunoastere a faptului ca in cadrul emisiunii „Teo Show”, difuzata de luni pana vineri, Teo Trandafir le aduce in casa doua ore de entertainment de calitate, umor si voie buna, dar si informatii utile si invitati de exceptie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Emotionata, indragita prezentatoare a urcat pe scena sa ridice premiul inmanat de Damian Draghici, la randul sau emotionat. Teo Trandafir a multumit tuturor celor care contribuie la succesul emisiunii pe care o prezinta la Kanal D, oameni care stau in spatele camerelor de luat vederi, dar care muncesc pentru a le aduce celor din fata micilor ecrane o emisie de succes.

" A fost cel putin onorant sa fac parte dintre premiantii <Galei Capital>. Am avut uriase emotii pentru ca am dorit sa amintesc pe cat mai multi dintre cei responsabilii pentru acest succes al Kanal D si totodata personal, astfel incat am facut un fel de slalom prin nume, date, fapte si intamplari. Sper din suflet ca i-am facut pe oameni sa zambeasca, acesta a fost si scopul meu.

Multumesc inca o data celor care m-au votat, cititorilor care m-au sprijinit, telespectatorilor care m-au propulsat si tuturor celor care ar fi trebuit sa fie pe scena alaturi de mine, dar nu au incaput", a spus cu emotie in glas Teo Trandafir, gazda emisiunii "Teo Show" de la Kanal D.

In cadrul „Galei Capital- Eroii Anului 2019”, au fost premiati oameni de exceptie care au influentat, motivat sau indrumat echipe de oameni spre succes.

Pe scena au urcat politicieni, antreprenori de succes, profesionisti care au schimbat mentalitati dar si reprezentanti ai tinerei generatii, adevarate modele de succes.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: &quot;E foarte trist!&quot; Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies