Cum alegi un model perfect de body pentru bebelușul tău?

Cum alegi un model perfect de body pentru bebelușul tău?
Cum alegi un model perfect de body pentru bebelușul tău?

Cum alegi un model perfect de body pentru bebelușul tău? Trebuie să fii foarte bine informată pentru a-i oferi puiului tău cea mai bună îngrijire.

În momentul în care apare sau este pe cale să apară în viața ta bebelușul mult dorit, automat trebuie să fii foarte bine informată pentru a-i oferi puiului tău cea mai bună îngrijire. O alimentație bazată pe lapte matern, un body pentru bebe de cea mai bună calitate, produse de îngrijire sigure și jucării adaptate vârstei sunt obligatorii pentru a avea un puișor sănătos și fericit.

Alegerea articolelor de îmbrăcăminte pentru cel mic este o misiune foarte plăcută, însă, în același timp, necesită atenție, având în vedere că bebelușii au pielea foarte sensibilă în primele luni de viață. Ca atare, hăinuțele în care îi îmbrăcăm trebuie să fie realizate din materiale de cea mai bună calitate, cu o textură delicată și moale.

Materialul este, cu siguranță, cel mai important, însă totodată trebuie să ai în vedere și alte criterii dacă vrei să alegi cel mai potrivit body pentru bebelușul tău.

Cum arată cel mai bun body pentru bebe?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În primul an de viață al copilului, body-ul va fi cel mai important și mai folosit obiect vestimentar din garderobă. Pentru a ști exact de ce fel de modele de body pentru bebeluș ai nevoie, îți venim în ajutor cu câteva sfaturi și informații utile.

Uite cum ar trebuie să fie body-urile pe care le cumperi pentru cel mic:
● să fie realizate din materiale delicate și prietenoase cu pielea micuțului: având în vedere că intră în contact direct cu pielea fină și sensibilă a copilului, body-urile trebuie să fie confecționate din materiale de cea mai bună calitate, naturale și moi la atingere. Cel mai recomandat material este bumbacul. Acesta nu favorizează apariția transpirației, lasă pielea să respire și, de asemenea, îl protejează pe cel mic de posibile reacții alergice;

● să fie ușor de îmbrăcat: în momentul în care trebuie îmbrăcați sau dezbrăcați, majoritatea bebelușilor încep să plângă sau să dea din mânuțe și piciorușe, ceea ce face ca această operațiune să fie foarte greu de dus până la capăt. Tocmai de aceea, body-urile pentru bebeluși simplu de îmbrăcat sunt cele mai recomandate. Astfel, poți avea în vedere modele prevăzute cu două capse mici ce se prind între picioare și cu alte două capse pe umăr, pentru ca hăinuța să intre mai ușor pe capul bebelușului.

Sau, și mai bine, poți opta pentru body-uri cu guler rotund și tiv canelat 1x1 de la RUVIX. Acestea beneficiază de închidere cu capse în zona inghinală, ce oferă confort și un schimb rapid. De asemenea, au la umeri închidere încrucișată, ce le face ușor de îmbrăcat, fără a adăuga capse sau nasturi suplimentari;

● să aibă un design vesel: un body personalizat cu imprimeuri vesele ori

cu mesaje care mai de care mai frumoase, în culori deschise sau nuanțe pastelate, sunt alegerea cea mai inspirată pentru bebelușul tău.

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian- kanald.ro

Citește și: Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul - stirilekanald.ro

La RUVIX descoperi cele mai frumoase body-uri personalizate pentru bebe

Pe rafturile virtuale ale magazinului ruvix.ro te așteaptă o gamă foarte diversă de body-uri pentru minunea ta. Accesează acest site și te vei convinge că nu doar printul face diferența, ci și calitatea.

Modelele nenumărate de body pentru bebe sunt realizate din cele mai bune materiale și personalizate cu cele mai simpatice desene, toate la un raport calitate-preț excelent.
Bucură-te de fiecare zi! Acum ai toate motivele din lume!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Decizia neobișnuită luată de Ștefan Stan după divorț. Ce promisiune a făcut pentru fetițele lui

Ce face Andreea Esca atunci când nu este pe micile ecrane și care este rutina ei. “Am și zile în care dorm 10 minute.”

Care este secretul căsniciei lui Leonard Doroftei cu Monica! „Ea mi-a oferit tot ce am acum”. Cum s-a cunoscut celebrul boxer cu soția lui

"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...


Cookies