Ilinca Obădescu i-a “îndulcit” pe Țibulcă și Orlando, cu prăjituri gătite chiar de ea

Ilinca Obădescu i-a “îndulcit” pe Țibulcă și Orlando, cu prăjituri gătite chiar de ea
Ilinca Obădescu i-a “îndulcit” pe Țibulcă și Orlando, cu prăjituri gătite chiar de ea

Ilinca Obădescu, prezentatoarea Ştirilor de prânz, la Kanal D, a dat curs, în această dimineață, invitației lui Radu Ţibulcă și Orlando Ivan, moderatorii matinalului “Scularea”, de la Radio Impuls.

Pentru că ne aflăm în luna cadourilor, frumoasa vedetă nu a venit cu “mâna goală” în studioul matinalului. Ilinca a pregătit prăjituri delicioase, facute chiar de ea, pe care le-a oferit lui Ţibulcă şi Orlando. Matinalii au fost surprinsi să afle că Ilinca este pricepută la gătit.

Prăjiturile pe care vi le-am adus le-am făcut chiar euJ, gătesc si mâncăruri mai elaborate, fac și cozonaci.

Mi se pare normal să merg și la piață, ca să îmi cumpăr tot ceea ce am nevoie atunci cand gatesc. Recunosc că mai apelez și la cumpărături online, de când am descoperit că există aplicații de genul acesta pentru supermarket-uri”,  a afirmat frumoasa vedetă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ilinca Obădescu a mai dezvăluit pe cine apreciază, în mod special, dintre vedetele din România, dar și de peste granițe.

“O apreciez foarte mult pe colega mea, Simona Patruleasa. De dinainte de a păși în lumea televiziunii, o urmăream pe Simona la TV. O vedetă internaționala care îmi vine acum în minte, pe care o apreciez, este actorul Jude Law. Recent am văzut filmul <My blueberry nights> (n.r. Iubire cu gust de afine), mi-a plăcut foarte mult”, a punctat Ilinca.

Nu pierdeţi, în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 7:00, matinalul “Scularea”, cu Orlando şi Ţibulcă, la Radio Impuls.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies