Larisa și Adrian de la Puterea dragostei nu s-au despărțit: „Regina mea”

Larisa și Adrian de la Puterea dragostei nu s-au despărțit: „Regina mea”
Larisa și Adrian de la Puterea dragostei nu s-au despărțit: „Regina mea”

Cum s-au fotografiat cei doi acum câteva ore, ce au văzut fanii în imagine.

La doar câteva zile după ce s-a spus că Adrian și Larisa de la Puterea dragostei s-au despărțit, ei bine, relația lor pare să fie din ce în ce mai puternică.

Cei doi se iubesc de aproape un an, iar în urmă cu câteva ore, fostul iubit al Ralucăi Munte a postat pe o rețea de socializare o imagine alături de iubita sa, alături de o descriere emoționantă:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Ea este tot ce vrea, tot ce mi-aș dori și TOTUL MEU, regina mea”, a scris Adrian în dreptul fotografiei în care Larisa apare din profil. Iar comentariile nu au întârziat să apară:

Doamne, nu mai editați pozele atât de mult, sigur poza originală e mult mai frumoasă ....🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️/ „Doamne ce poză😂😂zici că e de pus în vie..sperietoare/ Zici că e pantof/ Ei doar atât știu ...poze de astea.... dar ei nu se vad oare cum arată ?!🙌 Chiar ca e urâta poza”!, au fost doar câteva dintre comentarii.

Declarație șocantă! Larisa și Adrian de la Puterea dragostei s-au despărțit după un an de iubire? O fostă concurentă din show aruncă bomba! ”Ea era indiferentă”

Despre Larisa și Adrian s-a spus că s-au despărțit, iar Mary a fost cea care a confirmat.
 Mary, o fostă concurentă a emisiunii amoroase moderată de Andreea Mantea, întrebată pe marginea acestui subiect, avea să spună că, din câte știe ea, Larisa și Adrian ar avea probleme în aceste momente.

”Nu am mai luat legătura cu ei de la ieșirea din casă, recunosc, și nu prea cunosc multe amănunte despre legătura lor. Ce am auzit eu însă ar fi faptul că ei s-ar fi despărțit, așa comentează cei de pe adresele de socialializare. Acum, nu știu dacă acesta este adevărul sau nu, repet, spun doar ce am auzit că s-ar fi întâmplat. Ce pot spune totuși cu certitudine este că Larisa, în emisiune, era destul de indiferentă față de Adrian.
Dar…cine știe, poate nu am văzut eu iubirea și ea exista. Nu știu ce să zic în plus”, a declarat Mary la WOWbiz.ro.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies