6 Motive pentru care investiția într-un iPhone 11 este cea mai bună alegere

6 Motive pentru care investiția într-un iPhone 11 este cea mai bună alegere
6 Motive pentru care investiția într-un iPhone 11 este cea mai bună alegere

6 Motive pentru care să investeşti într-un iPhone 11! Este cea mai bună alegere!

Ești un utilizator Apple împătimit și vrei să investești într-un nou telefon mobil? De ce nu optezi pentru un iPhone 11, probabil unul din cele mai bune telefoane lansate de Apple vreodată luând în considerație raportul calitate/ preț. Iar dacă ai nevoie de argumente pro atunci când îl compari cu iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, ți-am pregătit următoarea listă care cu siguranță te va convinge că faci alegerea potrivită.

De ce să optezi pentru un iPhone 11 anul acesta?

#1 Alegi un telefon cu un preț corect

Nu doar pentru că este cel mai ieftin model lansat de Apple anul acesta, ci și pentru că este un telefon extraordinar din toate punctele de vedere, recomandăm iPhone 11 atunci când cauți să investești într-un terminal cu un preț corect.

Toate cele trei modele iPhone 11 de anul acesta pornesc de la aceeași capacitate de stocare, 64 GB. Și cu cât memoria lor crește mai mult, cu atât și prețul este mai mare. De aceea, chiar și din acest punct de vedere, iPhone 11 este cel mai convenabil telefon.

#2 iPhone 11 este disponibil într-o gamă largă de culori

Bineînțeles că indiferent de modelul său, poți da un aspect mai plăcut terminalului tău optând pentru un set de huse iPhone 11 de la Itelmobile.ro cu

ajutorul cărora să-ți exprimi gusturile și personalitatea. Dar parcă provocarea devine mai ușoară dacą din start ai o gamă largă de culori pentru carcasă din care să-ți alegi telefonul preferat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

În timp ce modelele pro de la iPhone 11 sunt disponibile în doar patru culori sobre, modelul standard poate fi achiziționat cu carcasă de culoare mov, galbenă, verde, neagră, albă sau roșie.

#3 Când vine vorba de mărime, mediu înseamnă optim

Ca dimensiuni ale carcasei, telefonul iPhone 11 se situează exact între iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, cu un display de 6.1 inch în comparație cu 5.8 și 6.5. Astfel, iPhone 11 standard nu este nici prea mare, dar nici prea mic, având o dimensiune perfectă pentru utilizările îndelungate.

Cu toate că și iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au avantajele lor din punct de vedere al dimensiunilor carcasei, iPhone 11 este cel mai potrivit model pentru majoritatea persoanelor care își doresc un terminal perfect pentru uzul de zi cu zi.

#4 Ecranul Liquid Retina este absolut fantastic

Este adevărat că iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt dotate cu ecrane OLED ce le dau un plus de eleganță, dar nu avem niciun motiv să ne plângem nici de iPhone 11 cu al său display Liquid Retina.

Pentru gama sa extraordinară de culori și calitatea imaginilor, ecranul telefonului iPhone 11 este unul din cele mai bune display-uri LCD de pe piață la momentul actual.

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian- kanald.ro

Citește și: Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul - stirilekanald.ro

#5 Poți trăi și fără o cameră în plus

Față de iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt dotate cu câte o cameră telephoto pentru zoom de 12 megapixeli în plus față de setul de camere wide-angle și ultra-wide angle. Și cu toate că este vorba de o dotare care aduce o justificare cinstită pentru diferența de preț, dacă nu ești un amator al funcției zoom, te poți bucura de un iPhone 11 la fel de mult ca de variantele sale pro, fără a plăti cele câteva sute de dolari extra.

Mai mult, dacă fotografia este una din pasiunile tale, probabil că nici măcar nu folosești prea mult funcția zoom și atunci un iPhone 11 este mai mult decât suficient pentru tine.

#6 Selfie-urile și filmele cu camera frontală au aceeași calitate în cazul tuturor modelelor de iPhone 11

Cu dezvoltarea rețelelor sociale și apariția atâtor aplicații în care se pune mai mult accent pe videoclipuri live decât pe fotografii editate, cine își mai cumpără un telefon fără să se gândească la caracteristicile camerei frontale?

Din fericire însă, această dotare nu ridică niciun fel de probleme când vine vorba de cele trei modele de iPhone 11 deoarece toate terminalele sunt dotate cu aceeași cameră care suportă videoclipuri 4K de până la 60 de cadre pe secundă, încă un motiv pentru a opta pentru cel mai ieftin aparat!



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Decizia neobișnuită luată de Ștefan Stan după divorț. Ce promisiune a făcut pentru fetițele lui

Ce face Andreea Esca atunci când nu este pe micile ecrane și care este rutina ei. “Am și zile în care dorm 10 minute.”

Care este secretul căsniciei lui Leonard Doroftei cu Monica! „Ea mi-a oferit tot ce am acum”. Cum s-a cunoscut celebrul boxer cu soția lui

"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...


Cookies