Cum alegi tipul potrivit de blugi pentru tine

Cum alegi tipul potrivit de blugi pentru tine
Cum alegi tipul potrivit de blugi pentru tine

Care model ți se potrivește.

Cred că s-a decis deja că perechea perfectă de jeans este vitală pentru garderoba oricărei femei pentru că sunt clasici, se potrivesc cu orice și îi găsești într-o gamă largă de culori. Fie că vrei perechea de blugi clasică, albastră, jeansii negri, pentru o ținută office, pe cei albi pentru o ținută chic, feminică sau o culoare îndrăzneață pentru a fi în centrul atenției, jeans-ul este alegerea ideală în privința confortului și a eleganței.

În teorie, găsesti toate tipurile de blugi posibile și imposibile, însă cred că cel puțin o dată, ți-ai cumpărat compulsiv o pereche de jeans la reducere și nu ți se potriveau deloc. Noi nu ne pricepem la matematică, dar am găsit o formulă care ne place și pe care o vom folosi constant de acum în colo: cum îți găsești perechea perfectă de blugi?

Ca prim pas, trebuie să începi cu felul în care ți se potrivesc.

Ai nevoie de combinația perfectă dintre măsuri și felul în care arată pentru a te simți în același timp și confortabil și frumoasă. Nu este o alegere tocmai fericită să îți cumperi jeans impulsiv sau on-line pentru că aceștia trebuie probați și este ideal să încerci cât mai multe tipuri de jeans, până găsești perechea cu adevărat perfectă.

Citeste si: Cristina Mihaela poartă haine la mâna a doua! Iată cum poţi crea o ţinută de la second hand!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: PANTONE a anunțat culoarea anului 2020. Cum o incluzi în garderoba ta

Citeste si: Cristina Mihaela, secretele unui Revelion perfect! Ce se poartă în noaptea dintre ani

Perechea perfectă de blugi trebuie musai să fie comodă, așa că noi îți recomandăm ca materiale bumbacul (favoritul tuturor timpurilor) și TENCEL-ul, un material BIO care se simte ca o mângâiere pe pielea ta! În ceea ce privește elasticitatea jeansilor, acesta este un criteriu care depinde de la persoană la persoană.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Unele femei preferă o pereche de jeans care se simte mai rigid, iar altele prefera blugii elastici. Combinația ideala include un procent de 2% lycra pentru o pereche de blugi aflați la granița dintre rigid și elastic, însă poți găsi cu 15% spandex și polyeter pentru o libertate de mișcare

mai mare.

Ce tipuri de jeans merită să ai în garderobă

În cazul în care nu știai, la realizarea fiecărei pereche de jeans, se folosesc aproximativ 5000 litri de apă, motiv pentru care noi ți-am recomandat fibrele bio, fiind mult mai sustenabile pentru mediul înconjurător.

Pe lângă toate cele menționate anterior, îți recomandăm să îți achiziționezi o pereche de blugi clasică, precum cei drepți, mom jeans sau skinny, pentru că trend-urile vin și pleacă, dar aceste tipuri de pantaloni vor fi mereu la modă!



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cristina Mihaela, secretele unui Revelion perfect! Ce se poartă în noaptea dintre ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies