Andreea Tonciu, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Din divă, a ajuns gospodină

Andreea Tonciu, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Din divă,  a ajuns gospodină
Andreea Tonciu, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Din divă, a ajuns gospodină

Cum a fost surprinsă vedeta

În cazul în care nu știați deja, Andreea Tonciu a renunțat la obiceiurile cu care ne obișnuise și și-a luat foarte în serios rolul de soție și de mamă. Cu toții știm că deși încă are destule apariții publice, frumoasa ex-asistentă TV, este o mamă foarte dedicată și o iubește extrem de mult pe fiica sa, Rebeca (pe care o alintă „Reby”). Trăsăturile sale de caracter au fost moștenite și de către Rebeca, aceasta fiind, de la o vârstă fragedă, deja pasionată de modă.

Citeste si: Formula completa “Bravo, ai stil! Celebrities”. Afla cine sunt ultimele trei concurente!

Citeste si: Andreea Tonciu, declaratii SOC despre relatia cu sotul ei, Daniel Niculescu: "Da, este gelos"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Andreea Tonciu, adevarul despre scandalul de la mare: "Sunt foarte suparata"

Andreea Tonciu postează mereu pe rețelele de socializare atât filmulețe, cât și poze cu frumoasa ei familie, motiv pentru care noi credem cu tărie că relația dintre membrii acestei familii este una fără cusur și se iubesc peste măsură! De Crăciun, focoasa româncă a postat o fotografie alături de soțul său, Daniel Niculescu, fata lor și... Moș Crăciun! Cu prilejul sărbătorilor, le-a și făcut o urare fanilor săi: „Va doresc Sarbatori fericite si liniste in suflet! Astā-seara Mosul a trecut pragul casei noastre si ne-a adus multe cadouri si bucurii in suflet ❤”.

Ce pregătește Andreea Tonciu de Revelion

Acum, cu ocazia Revelionului, vedeta ne-a surprins pe toți cu mesajul ei din această dimineață: „Bună dimineața! Și ne-am apucat de salata bouef. Să aveți o zi bună!”. Ipostaza inedită o prinde pe mult iubita brunetă gătind pentru masa de la petrecerea dintre ani. Deci, Andreea Tonciu ne demonstrează că poți fi și soție, și mamă, și persoană publică/ divă dar și gospodină!

Deși ar fi putut să apeleze la persoane care să o ajute, este de apreciat faptul că aceasta alege să gătească singură, să își ducă fiica la grădiniță în fiecare dimineața și să își găsească timp și pentru a ieși la întâlniri cu soțul său. Nu știu cum reușește, dar poate ne va dezvălui și nouă cândva secretul!



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce spune Bianca Drăguşanu despre Giani Kiriţă? S-a speculat că între ei ar fi fost ceva, iar noi avem dovada foto că au ieşit împreună. "A arătat cât de puternic este" FOTO!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies